Natki pietruszki nie gotuj

29 sierpnia 2012,
dodał: Żaneta Szczęsna
Artykuł zewnętrzny

Ziele pietruszki jest przyprawą kuchenną najbogatszą w witaminy, oprócz tego poprawia trawienie i usuwa nadmiar wody z organizmu. Nadaje się do wszystkich potraw solonych, ważne jest jednak, żeby jej nie gotować razem z potrawą, bo traci swój aromat. Posypuj natką gotowe dania.



FORUM - bieżące dyskusje

Wspaniałe kosmetyki
Cudowny rozświetlacz z Body Boom, arbuzowy zapach a na skórze w słońcu cudownie błyszczy
balsamy do ciała
A może smarujecie się naturalnymi kosmetykami? Np ja lubię peeling z kawy z olejem kokosowym
Naturalne kosmetyki
Ja nie lubię kupować takich prawie przeterminowanych kosmetyków, bo zawsze coś jest...
Biografia
Fajną biografię o Sinead O'Connor właśnie czytam, naprawdę dobrze napisana i taka bliska jej...