mrożone wino

15 marca 2010,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Jeśli w butelce zostało Ci niewiele wina, nie wylewaj go.

Napełnij nim pojemniczki na lód i zamroź. Takie „winne kostki” możesz wykorzystać do przyprawiania sosów, kapusty, mięs albo deserów.

file1268667719



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...