mrożone wino

15 marca 2010, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Jeśli w butelce zostało Ci niewiele wina, nie wylewaj go.

Napełnij nim pojemniczki na lód i zamroź. Takie „winne kostki” możesz wykorzystać do przyprawiania sosów, kapusty, mięs albo deserów.

file1268667719



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...