Mrożenie mięsa i ryb

15 marca 2010,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Mięso, ryby i drób mrozimy wyporcjowane, nie umyte i wysuszone.

Rozmrażamy w lodówce lub w mikrofali, następnie myjemy i od razu poddajemy obróbce cieplnej.

file1268667992



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...