„Możesz jeść wszystko! Zdrowe odżywianie fakty i mity” – nowość!
Rewolucyjny poradnik dla wszystkich, którzy naprawdę chcą schudnąć! Dowiedz się, co jeść, ile jeść i jak jeść z nowej książki, której współautorem jest ceniony dietetyk Jakub Mauricz. Premiera już 27.02.
Książka idealna na wiosnę – gdy chcemy pomyśleć już o swojej sylwetce na wakacje, a jednocześnie myślenie autorki idealnie wpasowuje się w trendy BODY POSITIVE.
***
O autorach:
Aldona Sosnowska-Szczuka
Dziennikarka. Absolwentka Wydziału Wiedzy o Teatrze Akademii Teatralnej w Warszawie. Wcześniej związana m.in. z magazynami „Pani”, „InStyle”, „Joy” oraz „Gala”. Autorka książki „Jedz, ćwicz, chudnij. I nie poddawaj się!”. Jak sama o sobie mówi – nie wyobraża sobie dnia bez pracy, kawy, czekolady i… treningu na siłowni.
Autorka opiera swoją pracę nad książką na intensywnej współpracy i konsultacjach merytorycznych z Jakubem Mauriczem, jest on także autorem przepisów zawartych w książce.
Jakub Mauricz
Trener żywienia. Studiował Dietetykę na Gdańskim Uniwersytecie Medycznym. Jako redaktor naukowy konsultował merytorycznie publikacje: „Nowoczesny trening siłowy” Iana Kinga i Lou Schulera, „Buduj mięśnie, spalaj tłuszcz” Toma Venuto oraz „Bądź sprawny jak lampart” i „Skazany na biurko” dr Kelly Starrett. Był zastępcą redaktora naczelnego „Muscular Development”. Współpracuje z magazynami: „Body Challenge”, „BODYLife”, „Trainer”, „Men’s Health”, „Logo”, „Gala” i „Gala MEN”. Odpowiadał za opiekę żywieniowo- profesjonalnych sportowców, m.in. Joanny Jędrzejczyk, Mameda Khalidova, Aslambeka Saidova, Michała Materli, Macieja Jewtuszko, Zbigniewa Bartmana, Bartosza Lipki i Krzysztofa Ignaczaka.