Moja owsianka

16 lutego 2010, dodał: gusia1000
Artykuł zewnętrzny
  • Składniki :
  • 2 czubate łyżki płatków owsianych błyskawicznych,
  • 2 szklanki mleka 3,5 %,
  • 1 łyżeczka masła,
  • sól do smaku,
  • cukier do smaku.
Przyrządzanie :

2 czubate łyżki płatków owsianych błyskawicznych wymieszać z 2 szklankami mleka 3,5 % i gotować do miękkości płatków i do zagotowania mleka.
Na końcu dodać 1 łyżeczką masła i do smaku : sól i cukier.
Dokładnie wszystko wymieszać.
Owsianka jest gotowa do spożycia.
Smacznego.

file1266334713



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...