Moja owsianka

16 lutego 2010,
dodał: gusia1000
Artykuł zewnętrzny
  • Składniki :
  • 2 czubate łyżki płatków owsianych błyskawicznych,
  • 2 szklanki mleka 3,5 %,
  • 1 łyżeczka masła,
  • sól do smaku,
  • cukier do smaku.
Przyrządzanie :

2 czubate łyżki płatków owsianych błyskawicznych wymieszać z 2 szklankami mleka 3,5 % i gotować do miękkości płatków i do zagotowania mleka.
Na końcu dodać 1 łyżeczką masła i do smaku : sól i cukier.
Dokładnie wszystko wymieszać.
Owsianka jest gotowa do spożycia.
Smacznego.

file1266334713



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...