Mięso na zrazy

24 marca 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Wołowinę na zrazy należy rozbijać pod namoczoną folią. Zapobiega to po pierwsze rozpryskiwaniu mięsa na całą kuchnię , a po drugie i najważniejsze, włókna mięsa nie zostają uszkodzone, porwane, dzięki czemu mięso można cieniutko rozbić i zwinąć bez dziurawienia.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...