Mięso na zrazy

24 marca 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Wołowinę na zrazy należy rozbijać pod namoczoną folią. Zapobiega to po pierwsze rozpryskiwaniu mięsa na całą kuchnię , a po drugie i najważniejsze, włókna mięsa nie zostają uszkodzone, porwane, dzięki czemu mięso można cieniutko rozbić i zwinąć bez dziurawienia.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...