Mięso na zrazy

24 marca 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Wołowinę na zrazy należy rozbijać pod namoczoną folią. Zapobiega to po pierwsze rozpryskiwaniu mięsa na całą kuchnię , a po drugie i najważniejsze, włókna mięsa nie zostają uszkodzone, porwane, dzięki czemu mięso można cieniutko rozbić i zwinąć bez dziurawienia.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....