Marynata do karkówki

15 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Żeby pieczeń była aromatyczna, obsypujemy karkówkę przyprawami (ostra papryka, pieprz, sól, inne) i nacieramy dużą ilością czosnku. Tak przygotowane  mięso wkładamy do torby foliowej i odstawiamy najlepiej na noc w chłodne miejsce.

file1268649948



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....