Marynata do karkówki

15 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Żeby pieczeń była aromatyczna, obsypujemy karkówkę przyprawami (ostra papryka, pieprz, sól, inne) i nacieramy dużą ilością czosnku. Tak przygotowane  mięso wkładamy do torby foliowej i odstawiamy najlepiej na noc w chłodne miejsce.

file1268649948



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...