Majonez Stołowy Kętrzyński

14 lipca 2012,
dodał: Lucynda
Artykuł zewnętrzny

MAJONEZ STOŁOWY KĘTRZYŃSKI to niezastąpiony składnik sałatek, dań i przystawek. Smakuje wyśmienicie, a dodany do  jakiejkolwiek potrawy podkreśla zdecydowanie jej walory smakowe. Doskonale nadaje się do sporządzania prostych dań na co dzień, jak i tych wykwintnych na szczególne okazje.

Delikatny o kremowej konsystencji, lekko kwaskowaty, a zarazem o mocno wyrazistym ostrym smaku… taki jest właśnie MAJONEZ STOŁOWY KĘTRZYŃSKI. Ten niepowtarzalny smak majonezu to zasługa unikatowej receptury, starannie dobranego bukietu przypraw, oleju rzepakowego i sojowego pochodzących z uszlachetnionych odmian, żółtek w proszku, uzdatnionej wody i innych wysokogatunkowych składników.

Jest wyśmienity do sałatek, zimnych przekąsek, kanapek, sosów, stanowi także niezastąpiony dodatek do jaj, wędlin, tostów i do dekoracji potraw. A co najważniejsze, nie zawiera konserwantów i sztucznych dodatków.

MAJONEZ STOŁOWY KĘTRZYŃSKI produkowany jest nieprzerwanie od 1962 roku według tej samej niezmienionej receptury, zyskując przez lata coraz większe grono smakoszy. Obecnie produkowany jest w warunkach, które pozwalają na wydłużenie okresu przydatności do spożycia do 4 miesięcy bez użycia konserwantów.

Cena majonezu:

280g słoik/ok. 3,29zł



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....