Pasztet Leppszy – całkowicie drobiowy

19 stycznia 2012, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Leppszy to nowość na polskim rynku pasztetów. Jest całkowicie drobiowym pasztetem, bez dodatku składników wieprzowych, barwników czy konserwantów. Wyprodukowano go wyłącznie z użyciem mięsa drobiowego. Nie znajdziemy w nim choćby śladu mięsa lub tłuszczu wieprzowego.
Produkt ten bez obaw możemy włączyć do codziennych posiłków. Całkowicie drobiowy pasztet, zawierający tłuszcze pochodzenia roślinnego, bogate w kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6, będzie wartościowym składnikiem porannego śniadania lub szybkiej przekąski.


Leppszy jest dostępny w lubianych i popularnych smakach naturalnym, pomidorowym, pieczarkowym i paprykowym. Producent marki Leppszy proponuje również pasztet z indyka oraz, po raz pierwszy na polskim rynku, również z dodatkiem naturalnego chili. Pasztet jest dostępny w wygodnym, aluminiowym opakowaniu, na którym konsument bez trudu znajdzie informację o braku konserwantów i 100 procentowej zawartości drobiu.
Leppszy to także pierwszy pasztet, który został przebadany laboratoryjnie, uzyskując bardzo wysokie oceny ze strony Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie.

Produkt: Leppszy – pasztet drobiowy naturalny, dostępny w smakach:
Pasztet drobiowy z papryką
Pasztet drobiowy z pieczarkami
Pasztet drobiowy z pomidorami
Pasztet drobiowy z chili
Pasztet z indyka
Opakowanie (każdy smak): 131 g
Cena: 1,31 zł
Producent: Mispol S.A.