Ładna skórka pieczeni

29 sierpnia 2012, dodał: Żaneta Szczęsna
Artykuł zewnętrzny

Pieczeń będzie miała ładną rumianą skórkę, jeśli parę razy podlejesz mięso piwem albo pod koniec pieczenia posmarujesz je miodem i zostawisz jeszcze na ok. 10 minut w piekarniku na pełnym ogniu.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...