Kuchnia Polska Magdy Gessler

7 lipca 2016, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Magda Gessler to nasz narodowy, kulinarny skarb narodowy – to właśnie ona dzięki programowi Kuchenne Rewolucje nauczyła Polaków smaku, miłości i pasji do gotowania. Dzięki niej wiemy jak powinny smakować nasze tradycyjne, polskie dania, jak szanować produkty i stawiać na wysoką jakość gotowania.

kuuu

Magda Gessler we właściwy tylko sobie sposób splata polskie tradycje kulinarne ze smakami światowej kuchni. Teraz w swojej nowej książce serwuje nam najlepsze przystawki, lekkie i sycące zupy, a także dania z mąki, kaszy i ziemniaków. Nie zabraknie prostych przepisów na aromatyczne mięsa i ryby oraz pyszne ciasta z owocami, makiem i serem. Na każdej stronie czekają doskonale doprawione, aromatyczne i pięknie podane dania, które szybko przygotujemy we własnym domu. Co ciekawe wszystkie receptury okraszone zostały garścią unikatowych, autorskich porad popularnej polskiej restauratorki. Jest nowocześnie, elegancko, ale przede wszystkim pysznie!

 

 






FORUM - bieżące dyskusje

Jesienna wyprzedaż ubrań
Na olx jest ciągle tanio, warto tam zajrzeć po nowe rzeczy, bo nieraz...
Zawiedzione zaufanie
Czasem to po prostu komuś się opłaca i nie ma tu znaczenia przyjaźń...
NOP - najczęstsze odczyny niepożąda…
Zwykle dzieci odczuwają ból w dniu szczepienia, a to też jakiś niepokojący objaw.
Marzenia czy "praktyczne" przygotow…
Nie wiem już nawet tak do końca, czy chcę zaręczyn... Faceci generalnie...