Kriolipoliza Kriolpol HT 35% taniej

13 marca 2014, dodał: MIMARI
Artykuł zewnętrzny

fe057786d20f54de0ef6462e4a6365bd                                                    KRIOLIPOLIZA KRIOLPOL HT

Jeżeli chcesz wyróżnić swój gabinet na tle konkurencji zaproponuj swoim klientom technologię na miarę XXI w.

 Jak to działa?

Kriolipoliza to opatentowana w 2008 roku, innowacyjna metoda polegająca na chłodzeniu komórek tłuszczowych, która powoduje ich trwały rozpad. Lipidy z komórek tłuszczowych zostają uwolnione i transportowane przez układ limfatyczny w celu ich przekształcenia, podobnie jak to się dzieje z tłuszczem pochodzącym z pożywienia. W rezultacie dochodzi do bezpowrotnej redukcji tkanki tłuszczowej.

1. Tkana tłuszczowa przed rozpoczęciem zabiegu.

2. W zabiegu kriolipolizy zimno wprowadzane jest do tkanek w sposób selektywny oraz kontrolowany dla wywołania określonej reakcji w tkankach.

3. Rozpoczęcie procesu zapalnego.

4. Maksimum procesu zapalnego rozpoczyna się po około 15 dni po zabiegu. W tym czasie komórki tłuszczowe rozpoczynają proces redukcji wielkości. Po upływie 15 do 20 dni makrofagi zaczynają otaczać i pochłaniać obumarłe komórki w celu ich stopniowej eliminacji

z organizmu.

5. W rezultacie dochodzi do zmniejszenia podskórnej tkanki tłuszczowej.

Dla kogo kriolipoliza?

Tę metodę szczególnie poleca się osobom, które mimo aktywnego trybu życia , nie mogą sobie poradzić z miejscowym nadmiarem Kriolipoliza KRIOLPOL HT 2tkanki tłuszczowej w takich obszarach jak:

brzuch

plecy

biodra

uda

ramiona

Kriolipoliza KRIOLPOL HT i to najskuteczniejsze urządzenie dostępne na rynku, które jest wykorzystywane do przeprowadzenia zabiegów kriolipolizy – nowoczesnej metody likwidowania tkanki tłuszczowej oraz bezinwazyjnego modelowania sylwetki!

W urządzeniu istnieje możliwość pracy 2 GŁOWIC JEDNOCZEŚNIE, co powoduje szybsze osiągnięcie pożądanych efektów zabiegowych i większą ilość zadowolonych klientów.

Jak wygląda zabieg?

Zabieg krolipolizy trwa od 30 do 60 minut, jest nieinwazyjny i bezbolesny. Polega na zassaniu, specjalnie do tego zaprojektowaną głowicą, fałdu niechcianego tłuszczu z użyciem maty anty-odmrożeniowej, a następnie schłodzeniu. Najbardziej optymalną temperaturą chłodzenia jest +5 Co do – 5 Co. Pełen efekt redukcji tkanki tłuszczowej jest widoczny po okresie 2 – 3 miesięcy.

Urządzenie w ofercie MIMARI w bardzo atrakcyjnej cenie!