Jesienny makaron ze świeżymi grzybami | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Jesienny makaron ze świeżymi grzybami

30 września 2011, dodał: jaga23
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Składniki:

– ok. 30 dag świeżych grzybów (leśnych np. podgrzybków, maślaków, borowików lub kurek)
– makaron spaghetti,
– masło (do smażenia),
– sól, pieprz,
– natka pietruszki.

Jest to prosty, ale niezawodny sposób na makaron. Grzyby  należy oczyścić i podsmażyć na maśle, z dodatkiem pieprzu i soli. Ugotowany makaron wrzucamy na patelnię i smażymy krótko razem z grzybami. Do smaku dodajemy posiekana natkę pietruszki. Makaron ten jest bardzo lekki i prosty w przygotowaniu.

Smacznego!


fot. redakcja

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz