Jedz i pracuj… nad własnym zdrowiem 2 – nowość!

14 października 2016, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

 

1234567

Karolina i Maciej Szaciłło: Jedz i pracuj… nad własnym zdrowiem 2

Druga część bestsellerowej książki.
Jedz i pracuj… to książka dla wszystkich, którzy cały dzień lub jego znaczącą część spędzają poza domem. Dla tych, którym brakuje czasu na gotowanie i najczęściej jadają w stołówkach, restauracjach lub barach szybkiej obsługi. Dla osób wydających sporą część budżetu na jedzenie, które im nie służy i nie zawsze smakuje. Dla wszystkich, którzy chcieliby zadbać o zdrowie i nauczyć się przygotowywania prostych oraz pełnowartościowych posiłków. Nieważne czy mieszkają sami, czy dbają o codziennie wyżywienie kilkuosobowej rodziny.

W książce znajdą się:
– proste, zdrowe, odpowiednio zbilansowane szybkie tygodniowe menu do pracy

– przepisy na poszczególne dni (śniadanie, lunch, przekąska i kolacja)

– menu jesienno-zimowe oraz menu wiosenno-letnie

– listy zakupów (lista weekendowa i krótkie listy dotyczące danego dnia z produktami świeżymi)

– menu inspirowane smakami światowych kuchni
Karolina Szaciłło jest specjalistką od zdrowego trybu życia. Prowadzi warsztaty i szkolenia z zakresu medytacji, zdrowego jedzenia oraz wyjazdowe detoksy wraz z mężem, Maciejem Szaciłło. Jest współautorką poradników dietetycznych, koncentrujących się na zdrowym, oczyszczającym organizm jedzeniu m.in. Jedz i pracuj… nad własnym zdrowiem oraz Detoksy dla zdrowia i urody (Wydawnictwo Zwierciadło).
Maciej Szaciłło jest popularnym ekspertem od zdrowego żywienia oraz ekologicznego typu życia. Wspólnie z żoną, Karoliną Szaciłło, prowadzi liczne kursy, szkolenia i warsztaty zdrowego gotowania, wyjazdowe detoksy oraz zajęcia związane z medytacją, ćwiczeniami oddechowymi i tym podobnymi. Od lat prowadzi także kącik zdrowego gotowania w Dzień Dobry TVN. Jest współautorem licznych publikacji poświęconych zdrowiu i oczyszczaniu organizmu m.in. Jedz i pracuj… nad własnym zdrowiem oraz Detoksy dla zdrowia i urody (Wydawnictwo Zwierciadło).

 

Premiera: 12.10.2016 r.
Kategoria: Kulinaria
Liczba stron: 240
Format: 165 x 220 mm
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
ISBN: 978-83-65456-26-7
EAN: 9788365456267