Jarzębina, borówka, żurawina – dodatki do mięs z grilla

16 lipca 2015, dodał: ACHA PR
Artykuł zewnętrzny

Ketchup, musztarda, chrzan, majonez, sos czosnkowy – oto standardowy zestaw dodatków królujących podczas grillowych uczt na naszych stołach. A może by tak zaskoczyć gości czymś nowym? Żurawina, Borówka i Jarzębina z linii Premium Stovit to dodatki do mięs i serów idealnie komponujące się z grillowymi potrawami.

Jarzębina, Żurawina i Borówka to wytrawne przetwory, które doskonale sprawdzają się jako dodatki do pieczonych na grillu mięs, a także szlachetnych gatunków serów. Każdy z dodatków można wykorzystać jako samodzielną przystawkę do gotowego upieczonego dania, wzbogacając w ten sposób jego smak. Nadają się też doskonale jako składniki oryginalnych marynat i glazur do grillowanego mięsa.
Wyrazista jarzębina z nutą goryczki, kwaskowata, nieco cierpka żurawina oraz słodkawy smak borówki idealnie uzupełnią danie i pozostawią niezatarte wrażenia z ucztowania.

Dżemy Premium – dodatki do mięs i serów Stovit
Jarzębina 260 g – ok. 6,50 zł
Borówka 250 g – ok. 6,50 zł
Żurawina 250 g – ok. 6,50 zł

Więcej na www.stovit.com.pl

premium_borowka_2015

premium_jarzebina_2015

premium_zurawina_2015



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...