Jakie przyprawy stosować do bigosu i ryb?

30 października 2012, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

W te święta Gotujemy po polsku!

Znane z rodzinnego domu smaki i zapachy budują atmosferę Świąt Bożego Narodzenia. Tradycyjna polska kuchnia jest ich ważnym elementem. Dzięki skomponowanym według sprawdzonych receptur mieszankom przyprawowym z linii Gotujemy po polsku każdy może wykreować wyśmienite dania na świąteczny stół.

Przyprawa do bigosu po staropolsku Appetita ułatwi jego właściwe przyrządzenie i nada mu aromatu jałowca, czosnku, gorczycy, kminku, majeranku oraz ziela angielskiego. Przyprawa do ryb Appetita to mieszanka odpowiednio dobranych, aromatycznych ziół i przypraw, które nadadzą potrawom z ryb pełni smaku.

Seria mieszanek przyprawowych Gotujemy po polsku stanowi kompendium przyprawowe, niezastąpione w każdej kuchni. Dzięki niej w prosty sposób można przygotować smaczne i aromatyczne, tradycyjne dania. Na odwrocie opakowania każdej przyprawy z linii Gotujemy po polsku znajduje się inspirujący przepis. Mieszanki przyprawowe Appetita posiadają naturalne receptury, bez dodatku glutaminianu sodu. Teraz w nowych, kobiecych, fioletowych opakowaniach!

Producent: Jutrzenka Colian

Produkty: Przyprawa do ryby, Przyprawa do bigosu po staropolsku,

Gramatura: 20 g

Cena: ok. 1, 20 zł