Jak zetrzeć miękki ser?

5 marca 2010, dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Jeśli masz do dyspozycji tylko miękki gatunek sera, a chcesz go szybko zetrzeć na tarce – owiń go w folię i włóż do zamrażalnika. Po kilku minutach na tyle stwardnieje, że bez problemu go zetrzesz.

file1267814523



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...