Jak zetrzeć miękki ser?

Avatar photo
5 marca 2010,
dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Jeśli masz do dyspozycji tylko miękki gatunek sera, a chcesz go szybko zetrzeć na tarce – owiń go w folię i włóż do zamrażalnika. Po kilku minutach na tyle stwardnieje, że bez problemu go zetrzesz.

file1267814523



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...