Jajecznica zyska ostrzejszy smak

27 stycznia 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Jeśli lubisz jajecznicę ostrzejszą w smaku możesz na widelec nabić ząbek czosnku i mieszać nim jajka podczas smażenia.

Kasia Suwałki

file1264607382



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...