Jabłka prażone Stovit – złote jak polska jesień

11 października 2016,
dodał: ACHA PR
Artykuł zewnętrzny

Jabłka prażone Stovit uwielbiamy za ich słodki, naturalny smak, praktyczność i uniwersalność, oraz co najważniejsze – za to, że możemy się nimi cieszyć przez cały rok! Zwłaszcza w czasie pierwszych jesiennych dni warto pożegnać wakacje bez żalu i powitać sezon na nowe owocowe przysmaki.

Dni wprawdzie są coraz krótsze, lecz zamiast opłakiwać szybkie zachody słońca, lepiej cieszyć się długimi leniwymi wieczorami w domowym zaciszu. Podczas słodkiego leniuchowania najlepiej sprawdzi się gorąca szarlotka w ulubionej odsłonie. Z cynamonem lub bez, z kruszonką, cukrem pudrem lub lukrem, ze śmietaną czy sosem waniliowym… Szarlotka to prawdziwa królowa jesieni! Podana z aromatyczną kawą lub herbatą i przyozdobiona listkiem mięty, to uosobienie wszystkiego, co kojarzy się z przytulnym domem pełnym ciepła. A dzięki Jabłkom prażonym Stovit, możesz cieszyć się jej owocowym smakiem przez cały okres jesienno-zimowy, kiedy tylko najdzie Cię na to ochota!

Jabłka prażone Stovit to cenna oszczędność czasu. Wystarczy otworzyć jabłkowy słoiki i smakować prawdziwą, naturalną świeżość. Zapach owoców od razu przywołuje na myśl najlepsze letnie wspomnienia. To sprawdzony i niezawodny sposób na letnie samopoczucie w jesiennej aurze. Zaproś rodzinę lub przyjaciół i poczęstuj szarlotkową eksplozją wprost z owocowego sadu. Intensywny naturalny kolor prażonych jabłek pasuje do niej doskonale. Większy format słoika pozwala na eksperymentowanie z nim w kuchni na różne sposoby. To zaskakujące ile zastosowań można znaleźć dla tego naturalnego owocowego dodatku. Jabłka prażone Stovit to nie tylko sprawdzony dodatek do deserów, ale i smakowite dopełnienie dań wytrawnych. Idealnie podkreślają aromat pieczeni z kaczki czy mięsa czerwonego w towarzystwie jabłkowego musu. Wygląda więc na to, że czeka nas jesień pełna smaku, zdrowia i oryginalnych przepisów – wystarczy zaprosić jabłkową świeżość do swojej kuchni! Poczęstuj bliskich smakiem natury, rozgrzej ich serca gorącym deserem i zaserwuj słodką niespodziankę – w ten sposób długie jesienne wieczory staną się dużo przyjemniejsze! Jabłka prażone Stovit znajdziesz na sklepowych półkach w pięciu wyjątkowych smakach taki jak: jabłka z cukrem, brzoskwiniami, cynamonem, skórką pomarańczową i rodzynkami.

 

 

 

Cena: ok. 5,09 zł

Więcej informacji na www.stovit.com.pl

 jablko_pomarancz_vis



FORUM - bieżące dyskusje

jaki nastrój macie dziś...?
Oj, ból głowy potrafi uprzykrzyć dzień. Coś o tym wiem, niestety.
Black Friday
Fakt, można trafić świetne okazje przy likwidacji. Jak tam dziewczyny, skorzystałyście na tegorocznym Black Friday?
Wędkowanie
To rzeczywiście może być trudne, choć podobno ta "cisza" natury ma relaksujące działanie.
Pochwalcie się ostatnimi zakupami :…
Brzmi jak coś milutkiego i ciepłego. Jaki kolorek tego zestawu?

Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.