Jabłka nadziewane wątróbką

21 lutego 2012, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

na jedną porcję potrzebujesz:

1 duże kwaśne jabłko

ok. 30 g wątróbki lub pół „pętka” kaszanki

kilka piórek cebuli

szczypta majeranku

sól do smaku

Jabłko umyj i odetnij górną część, wydrąż ogryzek i napełnij wątróbką lub kaszanką wymieszaną z cebulką, solą i majerankiem.

Zawiń kawałkiem folii aluminiowej i połóż na grillu. Grilluj aż mięso w środku będzie gorące i upieczone (około 20-30 minut).

file1329826970



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Jabłka nadziewane wątróbką

  1. avatar kruszynkakasia pisze:

    Pierwszy raz słyszę o takim połączeniu, ale wygląda smacznie :)

Dodaj komentarz