Grillowany ananas

27 czerwca 2012, dodał: zofia
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI

  • 1 ananas
  • 1/2 szklanki mleka kokosowego
  • 1/2 szklanki cukru
  • 1/2 łyżeczki cynamonu
  • 1/2 l oleju

PRZYGOTOWANIE

– Ananasa  obrać i wyciąć z niego twardy środek.

– Owoc pokroić w  krążki.

– Grilla rozgrzać i posmarować olejem.

– Plastry ananasa zanurzać w  mleku, a potem w cukrze.

– Układać na grillu i piec około 8 minut z każdej strony.



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...