Gotowanie klusek

5 marca 2010,
dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Do wody, w której gotujesz kluski śląskie, pyzy, knedle lub pierogi dodaj łyżeczkę mąki ziemniaczanej wymieszanej uprzednio w zimnej wodzie. Gotując w takim lekkim krochmalu masz pewność, że ciasto się nie rozpadnie.

file1267782998



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....