Gorzka czekolada – włoski sklep.kuchnia-wloska.com.pl

9 października 2013, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Porcelana – czekolada gorzka extra 70% – stworzona ze szlachetnych, czystych genetycznie ziaren kakao „Criollo”, których zbiór jest limitowany do ilości 3 tys. kg na rok.

PORCELANA
Jej gładka, delikatna struktura miała wpływ na nazwę czekolady: Porcelana.
Słodzona cukrem trzcinowym, bez dodatków lecytyny sojowej, bezglutenowa, nie zawiera barwników ani sztucznych aromatów.
Cały proces jej wytwarzania odbywa się w cyklu zamkniętym – czyli od ziarna do tabliczki czekolady.
Idealna, szlachetna, wyrafinowana.
Opakowanie 50g

 



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Fotowoltaika - największy problem r…
Zespół naukowy z USA, Wielkiej Brytanii i Włoch opracował urządzenie rozwiązujące problem nagrzewających...
Wczesne truskawki niezdrowe?
Wczesnowiosenne owoce i warzywa zawierają szeroką gamę szkodliwych dla zdrowia pestycydów. Te sprowadzane...
W jakiej pozycji spać?
Spanie w nieodpowiedniej pozycji może prowadzić do dolegliwości bólowych, migren, uczucia zmęczenia. Zdaniem kręgarzy...
Dyrektywa budynkowa EPBD
Parlament Europejski przegłosował dyrektywę EPBD. Jej celem jest zwiększenie efektywności energetycznej budynków i eliminacja paliw...