God Food. Boska kuchnia Malki Kafki – nowość!

2 lutego 2018, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


To z tej książki dowiesz się:
– jak smakuje idealny babaganusz?
– czy można połączyć smak dojrzałego awokado z aromatem gorzkiej czekolady?
– jak przygotować doskonałe wegańskie potrawy w egzotycznej odsłonie, które zaskoczą niejedną osobę?

Ale najważniejsze – ta książka udowodni, że bezwarunkową miłość można okazać zapraszając bliskich do wspólnego stołu. Przepisy, które są w niej zawarte, to przekazywane przez tysiące lat receptury, które Malka Kafka wyselekcjonowała i przystosowała do naszych realiów. Receptury, w których wielobarwne kultury przenikają się z najpotężniejszymi religiami świata. Malka – kiedyś ortodoksyjna Żydówka, dziś kulinarna szamanka, która dzieli się z nami swoimi przeżyciami, inspiracjami i zaprasza nas do egzotycznej podróży, podczas której w niezwykłych potrawach odnajdziemy boski pierwiastek.

Książkę poleca Wydawnictwo Znak






Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz