Temat: Wspaniałe kosmetyki
Słyszałyście o kosmetykach organicznych? Kupiłam sobie raz takie bez SLS na próbę i jestem z nich bardzo zadowolona. Każdy następny raz też się na nie zdecyduję.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Słyszałyście o kosmetykach organicznych? Kupiłam sobie raz takie bez SLS na próbę i jestem z nich bardzo zadowolona. Każdy następny raz też się na nie zdecyduję.
Z kosmetykami ekologicznymi też trzeba uważać - mogą uczulać. Ja kupuje w sklepie zielarskim olej kokosowy, pokrzywę i olejek herbaciany.
ja wolę takie które mogę kupić w aptece, np oeparol, który ma wyciąg z wiesiołka
[quote=pelargonia]Z kosmetykami ekologicznymi też trzeba uważać - mogą uczulać. Ja kupuje w sklepie zielarskim olej kokosowy, pokrzywę i olejek herbaciany.[/quote]
Dla mnie olej kokosowy to w ogóle jeden z najbardziej uniwersalnych kosmetyków, ponoć do pielęgnacji lepszy jest ten olej kokosowy nierafinowany ale nie wiem czy to prawda., ostatnio gdzieś czytałam że można go też używać przy goleniu nóg zamiast pianki .
A jak oceniacie kosmetyki z dodatkiem miodu? Sama bardzo je lubię i co więcej nawet planuję kupić mojej mamie z okazji świąt jakiś zestaw upominkowy . Jestem pewna, że przypadną jej do gustu, zwłaszcza jeżeli dodatkowo w zestawie znajdzie jakiś dobry miodzik np. z Kolorowej Pasieki, pochodzący z Włoch.
Miód wolę zjeść, a kosmetyki wolę z rossmanna:)
Chodzi Wam o kosmetyki do włosów? Uwielbiam Vichy, pomogły mi bardzo. A gdyby Wam wypadały włosy, to zerknijcie [url]http://bezglutenowcy.pl/informacja/1491.html[/url] Dużo wartościowej treści z cennymi radami.
Mam ich płyn micelarny, faktycznie świetnie łagodzi skórę...
Sole do kąpieli z naturalnymi olejkami eterycznymi to obecnie mój nr 1!
Pat&Rub są super.. I w odpowiedniej do tego cenie..
Ja polecam polskie kosmetyki z Sulphur Busko Zdrój
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź