Odp: Co najchętniej teraz byś zrobiła?
Sugerujesz, że Kalinka jest tak wiekowa...?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sugerujesz, że Kalinka jest tak wiekowa...?
A to ja ich nie lubiłam... Ja bym najchętniej położyła się w leżaku z drinkiem w dłoni w jakimś ciepłym kraju.
Poczytałabym jakąś ciekawą książkę...
Zaszyłabym się w jakimś ustronnym miejscu w lesie, bez telefonu i maili, i wreszcie miałabym spokój:)
Rozlozylabym sie na lezaku nad ekskluzywnym basenem. Z czyms zimnym w rece do picia. mmm rozmarzylam sie:)
Wyjechałabym gdzieś, gdzie nigdy nie pada:)
Poleżałabym na plaży
Trochę za zimno jednak, a w kurtce to wyglądałoby nieco dziwnie;)
Ja poszłabym na jakiś wesoły film, bo ostatnio same nudy w Tv...
Najchętniej poleżałabym w wannie z pachnącą pianą i wciągającą książką, bo same stresy ostatnio
A ja potańczyłabym przy fajnej muzyce, tylko o tej porze trochę za jasno, nastroju by nie było...
Poszłabym spać... bo nie wyspałam się dziś dobrze, śniły mi się jakieś koszmary, egzaminy, podróż busem bez siedzeń...
Anays, co się dzieje, że masz taki mix senny?
Ja poleżałabym na bieszczadzkiej łące. Właśnie rozpoczęłam trzytygodniowy urlop, ale w góry planuję jechać tylko na tydzień, bo nie wyrobiłam się z kilkoma innymi obowiązkami, przełożyli mi wizytę lekarską w sam środek mojego urlopu, ze względu na urlop lekarza, kończę pisać pracę dyplomową, mam audit w firmie, w którym chciałabym uczestniczyć jako obserwator. Jest jeszcze misja specjalna... po dziewięciu latach od uzyskania prawa jazdy uczę się jeździć
Tak to jest jak się żyje na pełnych obrotach, ciągle są jakieś sprawy, to nawet w nocy nie ma spokoju... A sny podobno odzwierciedlają nasze dzienne przeżycia...
Dziś akurat miałam spokojniejszy sen - był tam jakiś wyjazd gdzieś z rodzicami, było bardzo miło i nawet mnie nie irytowali;)
Wyjechałabym na urlop, chociaż tygodniowy....
A ja bym poopalała się w plenerze:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź