Temat: Moja suknia ślubna
Proszę o Wasze oceny, wprawdzie jeszcze jej nie kupiłam, ale zamierzam kupić ;-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Proszę o Wasze oceny, wprawdzie jeszcze jej nie kupiłam, ale zamierzam kupić ;-)
Bardzo ładna, podoba mi się A jaką masz fogurę? Jesteś wysoka? Jakie dodatki chciałabyś dobrać do tej kiecki?
Bardzo ciekawy projekt - nie jest to typowa suknia ślubna. Na zdjęciu wygląda całkiem fajnie, ale bez obejrzenia tego na żywo trudno jednoznacznie cokolwiek stwierdzić ;-)
Dzięki dziewczyny ;-)
Chciałam suknię, która nie będzie standardem, która będzie się czymkolwiek różniła od innych sukni ślubnych i wydaje mi się, że taką właśnie znalazłam. Fajnie, że potwierdzacie mój wybór - będę wdzięczna za więcej opinii ;-)
bardzo ładna - klasyczna, biała, długa, taka spokojna, bez ekscesów :-)
planujesz kolorowe dodatki? buty czy pas?
No właśnie sama nie wiem jakie powinnam mieć do tego dodatki.
Co Twoim zdaniem by pasowało? Nigdy nie potrafiłam samodzielnie takich rzeczy dobierać ;/
Wprawdzie bardziej podoba mi się dół niż góra, ale ogólnie bardzo ładna
Mogę już powiedzieć, że pozytywnych opinii już, wystarczy. Jestem nawet pozytywnie zaskoczona, że tyle się ich pojawiło ;-) Zazwyczaj w sieci wyzywają, narzekają... Tutaj jest inaczej i bardzo wam za to dziękuję ;-)
fajna, taka trochę balowa, jak dla księżniczki:)
Śliczna suknia. Kupuj i nie zastanawiaj się. Kiedy masz ślub i wesele ?
Ja bym tam wypożyczyła, zwracają nawet część kasy jak się nie zniszczy kreacji
Przepiękna! Podobają mi się suknie ślubne w takim stylu
Fajnie by było samemu zaprojektować swoją suknię tylko to pewnie drogo by kosztowało...
Ja mam akurat 2 znajome krawcowe więc by nie zdarły skóry, ale jakoś wolę wybierać z już gotowych
Moja suknia musi być taka jak dawniej były suknie balowe, tylko biała...
Nie wiem do jakiego samochodu się taka suknia zmieści... Może do półciężarówki...?
Ja miałam klasyczną suknię o kroju litery A, dół na kole, ale nie jakimś olbrzymim, a i tak był problem, żeby się do auta zmieścić - siedziałam ja, a około miałam przy uchu
To musiałaś ciekawie wyglądać jak się odcisnęło na policzku:)
Bez przesady, nic się nie odcisnęłam, miałam przy uchu, a nie na twarzy
W Austrii jest region gdzie młoda ubiera czarną suknię na ślub - taka jest tradycja i nikt nie widzi w tym nic nie stosownego:)
Dziś już tradycja chyba ma niewiele do powiedzenia, bo moda często jest na przekór dawnym kanonom
U nas to sie raczej nie przyjmie, spokojna głowa:)
[quote=milagro]U nas to sie raczej nie przyjmie, spokojna głowa:)[/quote]
Nie byłabym taka pewna, jednak nasze społeczeństwo potrafi zaskakiwać, zdarzają się już panie, które marzą o czarnej sukni do ślubu, nie mówię, że to będzie kiedyś norma, ale tak czy siak kolory inne niż biel będą się pojawiać coraz częściej.
Trudno mi sobie wyobrazić Pannę Młodą w czarnej sukni:)
Ostatnio edytowany przez Melcia (2013-08-29 09:43:30)
Mnie też, ale jednak zdarzają się już takie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź