Temat: Mikser
Cześć:)
Mam zamiar kupić nowy mikser, zależy mi na tym żeby miał dużą moc, gdyż poprzedni się spalił. Często piekę ciasta i robię różne masy wiec potrzebny mi dobry sprawdzony sprzęt. Pomożecie mi ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć:)
Mam zamiar kupić nowy mikser, zależy mi na tym żeby miał dużą moc, gdyż poprzedni się spalił. Często piekę ciasta i robię różne masy wiec potrzebny mi dobry sprawdzony sprzęt. Pomożecie mi ??
Ja stosuję polską markę znaną z reklam TV, dobrze się sprawdza od lat i ma odpowiednią moc jak na moje domowe potrzeby
Jak jakiś czas temu po długiej służbie zepsuł się zelmer, ktoś kupił coś nieznanego, co nazywa się Boomer czy jakoś tak. To szaleniec nie mikser. Mało się z ręki nie wyrwie tyle ma mocy, ale... wolno nim miksować przez parę minut i musi mieć przerwę, potem następna kolejka, a to tylko denerwuje, bo trzeba robić masę czy ciasto na raty. Odradzam zakup tego cudaka.
Może nam rękę urwać;)
A żebyś wiedziała Na najniższych obrotach jest trudno nad nim zapanować, a na największych nie odważę się sprawdzać. No może się wyrobi i zwolni.
Polecam mikser firmy zelmer. Mam swój 10 lat i działa.
Ja tuż przed świętami kupiłam sobie mikser i rzeczywiście sporo mi pomógł. Zwykle spędzałam pół dnia przygotowując masy do ciast na święta, a w tym roku przy użyciu miksera wszystko poszło szybko i sprawnie. W sumie to żałuję, że tak późno zdecydowałam się na jego kupno. Wcześniej też miałam mikser, ale szybko się zepsuł i przez długi czas z nich nie korzystałam. Przy wyborze pomógł mi ten poradnik - [url]https://www.maxkuchnie.pl/artykuly/jak-kupowac-mikser-1274.html,[/url] także może i Wam się przyda
Ja mam robota, ma wiele funkcji i zajmuje mniej miejsca niż te wszystkie sprzęty, które mi zastępuje:)
Moja kuchnia jest zbyt mało zaawansowana technologicznie jak na tego robota, lubię potrawy jednogarnkowe i proste, więc nie miałby przy czym się wykazać...
U mnie jest tylko blender .
Miksowanie ponoć wpływa na biologiczną wartość produktu, podobno składniki odżywcze najlepiej przyswajamy jednak gryząc i żując jedzenie....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź