Odp: Kawa
[quote=emilia_s292]A próbowałyście tę nową Daubwe Egberts (czy jakoś tak) bo słyszałam,że pyszna.[/quote]
pycha kawa
ale wolę taką w złotym opakowaniu, nie jest tak mocna.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=emilia_s292]A próbowałyście tę nową Daubwe Egberts (czy jakoś tak) bo słyszałam,że pyszna.[/quote]
pycha kawa
ale wolę taką w złotym opakowaniu, nie jest tak mocna.
niestety nie próbowałam ;(
a mnie ta czarna bardzo odpowiada; ale nie jej cena
ja czekam na jej próbki - kiedyś dawno na ich stronce coiś wypełniałam, ciekawe czy jeszcze przyślą...
[quote=a.filipowska]ja czekam na jej próbki - kiedyś dawno na ich stronce coiś wypełniałam, ciekawe czy jeszcze przyślą...[/quote]
no to czekamy razem
daj znać jak dostaniesz
Ja też czekam...
gdzieś na jakimś innym forum czytałam, że do kogoś po 3 miesiącach przyszła, więc mam nadzieję, bo ja tak jakoś ponad miesiąc temu wypełniałam
ja też czarną wolę, ale cena z kosmosu
[quote=a.filipowska]ja czekam na jej próbki - kiedyś dawno na ich stronce coiś wypełniałam, ciekawe czy jeszcze przyślą...[/quote]
ja też coś u nich wypełniałam i miałam za to dostać próbki kawy, ale nadal nic nie dostałam a wypełniłam już z miesiąc temu, jak nie lepiej...
Ja też czekam.....kiedyś przysłali mi próbkę proszku oczywiście długo czekałam i proszek był przeterminowany...
ja dostałam ostatnio próbke kawy nawet nie wiem musze spróbować leży
a ja dziś kupiłam tą kawę dabwe coś tam, bo akurat mi się skończyła - patrze w sklepie 11zł za opakowanie plus czekolada Lindta, no to wzięłam bo wcale nie tak drogo... jacobs był droższy....
11 zł, to super cena, choć zależy jaka pojemność..?
[quote=a.filipowska]11 zł, to super cena, choć zależy jaka pojemność..?[/quote]
takie zwykłe duże... rany... 250?? 500g? ... taka prostokątna kostka standardowa
nie mam tego przy sobie więc nie sprawdzę
250 przypuszczam, bo to standard
ale jak kostka to mielona pewnie? bo rozpuszczalne to tak raczej około 16 pln dlatego się zdziwiłam...
raczej tak ale to i tak promocja, bo ona droższa dużo
a mi sie śmietanka do kawki skończyała i zrobiam taki mix, kóry tak sobie smakuje
2 łyzeczki kawki rozpuszczalnej i 2 capucino orzechowe - żadna rewelacja, ale jak nie mam śmietanki to kawy nie wypiję
ja też tylko z mlekiem lub śmietanką a używacie takiej sypnej czy w płynie? Ja za tą sypaną to tak nie przepadam...
Ja tylko sypaną z mlekiem.....w płynie to lubie w lecie z lodami...
z mleczkiem takim niebieskim niesłodzonym, ale to tylko rozpuszczalną, którą pijam może raz na tydzień;
sypana ma być czarna z odrobiną cukru
kawa strasznie zdrożała nescafe przecież kiedyś nie była taka droga!
tym bardziej, że neska najlepsza dla mnie
a ja nie lubię nescafe... jakoś mi ie podchodzi, tak samo jak tchibo rozpuszczalna
a śmietanka,. mleko tylko w płynie!!
ja lubię nescafe i z mleczkiem też, nawet z miodem próbowałam zamiast słodzić cukrem, pyszne!
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź