Odp: Kawa
U mnie dzisiaj słońce. Mała dopiero się obudziła. Ja piję kawę i pewnie niedługo czeka nas spacer, chociaż wiatr jest zimny i mocno wieje.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
U mnie dzisiaj słońce. Mała dopiero się obudziła. Ja piję kawę i pewnie niedługo czeka nas spacer, chociaż wiatr jest zimny i mocno wieje.
W ogóle to ostatnio głównie pijesz kawę i piszesz na forum Może dziś dla odmiany powinnaś wypić herbatkę? Trochę zdrowsza...
No coś ty! Robię dużo innych rzeczy. Ale lubię tu usiąść do pisania z kubkiem kawy obok. A w ogóle to temat o kawie
No to już się wyłączam z niego, bo nie pijam kawki
W ogóle nie pijesz kawy?
No jakoś tak mam, że wolę cappuccino a najlepiej to herbatkę...
To raczej rzadkość....... Ja jak byłam w ciąży to nie piłam kawy bo już sam jej zapach mnie odrzucał...
Ja zapach lubię, ale nie smakuje mi... poza tym nie słodzę herbaty więc i kawy bym nie słodziła
Duzo znam osób, które nie słodzą kawy. Ja słodzę a mój mąż to aż 3 łyżeczki na kubek.
Ale ten smak... Nie, nie przyzwyczaję sie, nawet z cukrem...
A mąż słodki musi być, jak taki łasuch
Lubi słodką kawę czy herbatę....Jak nie lubisz to nie pij..... masz rację.
Ale jak trzeba było nie przespać nocy to było ciężko...
Niektórzy po kawie czują się senni........ na mnie też tak działa jak wieczorem wypiję....można wypić coś innego pobudzającego albo zrobić coś na przebudzenie
właśnie sobie zaparzam, bo jakiś taki nastrój senny...
a do tego mam ciasto drożdżowe od Mamy
Mniam mniam a ja oduczam małą ssania palców i bawienia się moim cycusiem... także teraz jej usypianie trwa nawet do północy
oj... lepiej późno niż wcale, ale wiem że takie oduczanie może trochę potrwać...... a smoka ssała? czy tylko paluchy?
Tylko paluchy.... i jestem z niej dumna bo nie było tak żle i jak na razie zasypia bez palców od 4 dni!!!!
3 i pół roku i jeszcze sięga? No to jest po prostu nieprzyzwoite, tak jej powiedz
no to jesteście na dobrej drodze
ja piję właśnie kawę...
jeszcze jeden pokój do ogarnięcia mi został ...
[quote=summerlove]3 i pół roku i jeszcze sięga? No to jest po prostu nieprzyzwoite, tak jej powiedz [/quote]
To chyba pozostałość po karmieniu piersią niestety takie argumenty do niej nie przemawiają
czasem i starsze sięgają po cycka ... 3,5 to jeszcze nie jest źle
jak czasem czytam, że ma 5 lat i lubi sobie possać to mnie przechodzą ciarki, aż mnie zaczynają boleć piersi, przecież takie dziecko ma już pełne uzębienie.......
Ona nie chce ssać ! Ona z jednej ręki ssie paluchy a drugą głaska cycusia albo go szczypie i kręci sutki a to boli...
no tak... tak też jest przyjemnie
ale to musi boleć... a mówiłaś jej że to boli? powinna to zrozumieć, ale pewnie potrzeba czasu żeby to do niej dotarło ...
No właśnie przestała mi męczyć cycusie bo powiedziałam jej że krewki mi tam leci....
bycie Mamą wymaga wiele odwagi i cierpliwości ....
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź