Odp: Kawa
Ja natomiast jak nic nie mam do kawy to kupuję czasem kawałek wuzetki lub serniczka w pobliskiej piekarni i tanio i smacznie!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja natomiast jak nic nie mam do kawy to kupuję czasem kawałek wuzetki lub serniczka w pobliskiej piekarni i tanio i smacznie!
stała się tragedia! skończyła mi się kawa....... a miałam ochotę na drugą
muszę iść do sklepu
uuuuuuuuuuuu to niedobrze. Ja przez to, że jestem chora to nawet mi się nie chce kawy.......... ale musiałam chociaż jedną wypić bo jestem senna
[quote=justyna]stała się tragedia! skończyła mi się kawa....... a miałam ochotę na drugą
muszę iść do sklepu [/quote]
A po drodze może Ci przejdzie ochota...?
mam! kupiłam sobie tą doubwe coś tam.... wcale nie jest taka droga, jak kiedyś tu któraś pisała, jacobs jest droższa
no piję już... a wczoraj ledwo przeżyłam...zjadłam kawałek czekolady i wypiłam lubemu resztkę pepsi
a jak jestem chora to też nie lubię pić kawy
Ja dzisiaj na przebudzenie kawka i gripexy
Bidulko, widzę, że Cię trzyma choróbsko...
łykaj witaminę C - nawet 6 - 10 tabletek dziennie, a jak minie choroba, to 2 dziennie profilaktycznie
Ostatnio edytowany przez justyna (2010-07-22 11:06:56)
Łykam co się da...........głowa mi pęka i dzisiaj gardło mi prawie wysiadło
Jak to dobrze, że chociaż pisać możesz
Pozostało mi pisanie....... mam nadzieję, że niedługo mi to przejdzie.
do mnie na 9.00 przychodzi koleżanka na kawę
U mnie była z rana teściowa na kawie...
Ja lubię kawę z mlekiem, lub śmietanką i jesienią i zima wypijam jej 2 garnuszki-razem 600 ml., a latem tylko 1 kawę rano ze względu na upały.
A ja bez względu czy lato czy zima piję tyle samo kawy.
a ja w ogóle nie piję - każdy ma inaczej
Ja dzisiaj już dwie wypiłam.
a ja ani jednej i wciąż ziewam.,,, dziś biegałam, cały dzień an najwyzszych obrotach....
A ja nawet dzisiaj lampke szampana wypiłam
no no no
ja nałozyłam sobie krem intensywnie regenerujący, otworzyłam piwko i czuję jak spływa ze mnie zmęczenie
ooooooooo piwko...............
a ja wolę zieloną herbatkę
A ja właśnie zjadłam obiadek i robię sobie kawę popołudniową.
A mnie nadal chce się spać i nie mam apetytu, jem tyle żeby funkcjonować jakoś, ciśnienie mnie dobija
Mi dzisiaj przeszło spanie. Byłam z córcią na spacerku (chłodno na dworze) potem zrobiłam obiad, teraz mała śpi a ja piję kawkę
Tak, dla niej musisz się mobilizować... ja za to z psem trochę wychodzę (nie żebym psa do dziecka porównywała, ale sytuacja podobna...)
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź