76

Odp: W jakim stylu się ubieracie?

Mój styl to sportowa elegancja smile

Dokładnie tak samo. Lubie czuć się modnie ale też wygodnie smile. Przy okazji mam pytanie, kupowałyście kiedyś w tym sklepie:  Upatrzyłam sobie kurtkę w 4F i widzę że jest w tym e-sklepie na promocji.

77

Różnie, w zależności od nastroju i sytuacji, jednak podoba mi się, np. taki styl

78

Najważniejsze chyba aby było wygodnie smile

79

Sexy styl, dla mnie bardziej atrakcyjne są kobiety ubrane w sukienki niż spodnie.

Ostatnio edytowany przez Menyzaiu (2015-10-23 09:35:01)

80

Ja lubię dużo koronki. No i okulary przeciwsłoneczne

81

Raczej na sportowo w jeans  i w jakąś bluzkę ,ale jak jest jakieś wyjście to zakładam sukienkę lub spódniczkę z fajną bluzeczką

82

A co sądzicie o takim ? Jest zarezerwowany tylko dla młodych dziewczyn czy po 30. też jest dopuszczalny? Przyznam, że mnie się on podoba, ale nie wiem czy wypada.

83

Uwielbiam ubierać się na luzie tzn w jeans + jakiś t-shirt lub na sportowo dres ,a mam 3 wzory

84

A podobają Wam się ? Nosicie się tak? Lubicie takie sukienki i wzory? Zastanawiam się, czy styl retro jest trendy, czy już nie za bardzo. Jak myślicie?

85

o ludzie, to jest temat rzeka. jednego dnia mogę wyglądać jak businesswoman, a kolejnego jak studentka. wszystko zależy od humoru. i to właśnie jest najfajniejsze smile

86

Wszystko zależy od tego co kto lubi i jaki ma styl mi np. bardzo podoba się styl retro połączony z futrami tutaj fajnie jest to opisane - ale gdyby człowiek się chciał tak ubierać to by musiał mieć naprawdę bardzo głęboką kieszeń na różnego rodzaju zakupu. Chociaż powiem, że na duży plus jest to, że obecnie w sieciach za stosunkowo małe pieniądze można naprawdę ubrać się bardzo fajnie.

87

Mnie podoba się moda z lat 50. Bardzo lubię te rozkloszowane sukienki, bogate kolory, kwieciste wzory no i oczywiście dodatki i biżuteria które są kwintesencją całego stylu. Bardzo fajnie ten styl opisany jest w tym artykule  i powiem Wam szczerze, że kierując sie tymi wskazówkami i wybierać takie ubrania można by się poczuć niczym Marylin Monroe smile

88

opisałam w innym temacie moją garderobę, ale tutaj też dorzucę kilka słów.

jak zacznę trochę lepiej zarabiać to postaram się szukać ciuchów bardziej w stylu militarnym, bo uwielbiam ten styl, przeglądam na Pintereście i w innych miejscach mnóstwo stylizacji w poszukiwaniu inspiracji, oczywiście nie rezygnując przy tym z moich obecnych preferencji.

na razie to mam taką mieszankę nerdostwa z hipsterstwem, ale bez kiczu i absurdów.

89

Ja stawiam przede wszystkim na wygodę. Lubię nosić modne  w połączeniu z dziurawymi spodniami i trampkami smile
Ostatnio kupiłam kilka nowych ubrań i z niecierpliwością czekam na wiosnę big_smile

90

Ja niestety mam duże problemy ze znalezieniem czegoś fajnego do ubrania, a jest to spowodowane tym, że jestem w drugim trymestrze ciąży smile no ale muszę przyznać, ze ostatnio kupiłam świetne spodnie i tunikę w necie, dla zainteresowanych podaję link- Mają super wybór, a o to ciężko w naszym przypadku tongue.

91

Ja lubię, luźny niezobowiązujący styl, do tego aby był kobiecy. Sama nie wiedziałam, ale okzauje sie, ze ubieram sie w stylu boho smile. Nawet sprawdziłam sobie co internet radzi w kwestii tego . Bardzo lubię ten styl również za to , ze jest pełen kolorów.

92

Teraz wolę napięty klub sukienkę.

93

Ja przede wszystkim ubieram się wygodnie. Ciuchy mają dobrze leżeć, być swobodne i nie krępować ruchów. W końcu każdy chce się czuć dobrze w tym, co nosi. Mi najlepiej pasuje taki styl miejski:  Jest to dość szerokie pojęcie, a różnorodność wariacji pozwala na ciekawe rozwiązania.

94

Sportowo, skromnie. Ale makijaż i fryzura obowiązkowe - codziennie.

95

ja raczej elegancko, lubie wyjatkowe ubrania takie jak z nowej kolekcji No i co ważne materiały są wysokiej jakości

96

Ja lubię takie proste sukienki, i raczej jasne, nie lubię zbyt kolorowych ciuchów. Zawsze się znajdzie coś z klasyki w kolorze czarnym lub brązie, ale w mojej szafie zdecydowanie przeważa biel i jasne odcienie brązu, takie kremowe etc. lubię zimę bo mogę chodzić w płaszczu - zdecydowanie mój ulubiony element garderoby, mam taki jasny właśnie, do tego fajny szalik i całość jak dla mnie prezentuje się świetnie.

97

Ja uwielbiam raz styl sportowy a raz bardziej stylowo smile

98

Ja przeważnie elegancko ale lubię tez tak luźniej i sportowo.

99

W sumie to ja różnie. Ubieram się po prostu w zależności od okazji.

100

Własnie po co okreslac styl. Ubiór jest różny od pory roku, pogody, humoru smile
Ja lubie sukienki bardzo bardzo, kwiaty, ale i koszule , dziwne bluzki, jeansy ale i legginsy. Musi być to coś. Tak samo dobrze będzie wyglądać pudrowa sukienka z trampkami, jak sukienka w kwiaty ze skórką
Makijaż delikatny, bo nie umiem wykorzystywać cieni ani robic sobie kreski big_smile a 24 lata na karku big_smile
Staram się do tego zawsze mieć rozpuszczone włosy, codziennie myte:D dobre cięcie robi robote