Odp: Czy malujecie się codziennie?
ten makijaż - oczy nawet fajne - ciekawe jak ten cień zółty naprawdę, a nie na zdjęciu wygląda... Ale usta potworne.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ten makijaż - oczy nawet fajne - ciekawe jak ten cień zółty naprawdę, a nie na zdjęciu wygląda... Ale usta potworne.
[quote=pinkmause]mnie takie oko intryguje, ale nawet nie bardzo wiem jak się zabrać do tego...[/quote]
Do takiego makijarzu to raptem Ci dwóch kolorów potrzeba najpierw żółtym a potem tym ciemnym
ale weż i tak ładnie pomaluj! chyba, że na zdjęciu tylko tak ładnie wygląda
po paru razach nabierze się wprawy
zależy też jakiej jakości sa kosmetyki
malować to ja się umiem po swojemu, tutaj jest jednak nowość dla mnie, a biorąc pod uwagę, że oczy nie są równe, to już sztuka...
Raczej codziennie się maluję,ale bez przesadzania-podkład,rzęsy i błyszczyk i oczywiście kilka kropelek zapachu
ja delikatnie dzis idę na miasto kupić jakiś prezent dla chłopca na Mikolajki bo moja córa wylosowała chłopaka i jest wściakła1
Słodkie fochy.
U mojej córki w pierwszej klasie robimy wszystkie paczki takie same...
My z synem jutro mamy w szkole Andrzejki
A ja daleko w polu,ale będę musiała pomyślec i może w weekend wybrac się po jakieś prezenty
ja jeszcze też bez prezentów
ja w trakcie ...
będzie kłopot z tym chłopakiem bo na prawde nic ciekawego w sklepach
Dziś kupiłam XS dla męża na prezent .Lubi ten zapach,więc powinien byc zadowolony
a mojemu perfumy to na lata starczają - i nie bardzo lubi
a to taki praktyczny prezent
jeśli o perfumy męskie chodzi to ja wygrałam dla mojego perfumy Ferrari - polecam, bo są nieziemsko trwałe! wystarczą dwa psiknięcia rano i czuć je jeszcze wieczorem po prysznicu!
ja nie szukam dla dorosłego tylko dla chłopca 10 latka którego wylosowała moja córka w szkole wiec problem nie wiadomo co tu kupić
faktycznie masz nad czym mysleć dla dziewczyn to szybciej ale chłopaczkowi prezent zrobić to już sztuka
[quote=pinkmause]a mojemu perfumy to na lata starczają - i nie bardzo lubi
a to taki praktyczny prezent [/quote]
to jak mój...
Mój lubi ładnie pachniec-więc na pewno się ucieszy
Krem nawilżający, kreska do oczu, tusz i puder.
I zazwyczaj nic więcej.
delikatny makijaż robię codziennie, na wakacjach z racji że chcę ładnie opalić buźkę nie maluję się
to tak robi pewnie większości z nas
do opalania na pewno się nie maluję, ale aby wyjść poza ogrodzenie własnego domu - już tak i bardzo lubię się malować;
i bardzo mi odpowiada cień, który dostałam - wygląda ślicznie
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź