76

Odp: Zakupy internetowe przez całą dobę

Doszło do tego, że nawet pellet drzewny do ogrzewania można kupić przez net. Jeszcze niedawno trudno było o takie sklepy w sieci. Dodatkowo jest serwis zakupowy gdzie można zlecić zakup dowolnego opału przez umieszczenie bezpłatnego ogłoszenia. Nawet w tak trudnej i gabarytowej materii sieć pomaga na w życiu.

77

Może to nie tyle zakupy w internecie ale znalazłam fajną firmę budowlaną z Poznania, która zajmuje się nie tylko szpachlowaniem ścian ale również kompleksowym wykańczaniem wnętrz nie tylko mieszkalnych ale również i użytkowych wink

78

Fajny i sprawdzony sklep z tapetami , do tego mają dość atrakcyjne ceny i szeroki wybór towarów.

79

Ja niemalże wszystko kupuję przez internet. To dla mnie duża wygoda i oszczędność czasu. Ostatnio czytałam nawet o ogłoszeniach rolniczych i podesłałam kilka wujkowi, który prowadzi gospodarstwo. W sieci takie rzeczy są znacznie tańsze i jest ich ogromny wybór.

80

To fakt, dzisiaj w sieci można kupić praktycznie wszystko. Teraz ludzie coraz częściej robią zakupy online bo można zaoszczędzić czas ale często także i pieniądze. Ja ostatnio natknęłam się na fajny sklep z częściami i akcesoriami do motocrossów i Enduro

81

Jest wiele osób, które mieszkają daleko od dużych sklepów, więc dla nich najlepsza opcja to zakupy w internecie. Ja również się do nich zaliczam. Mój ostatni nabytek, podpatrzony podczas wizyty u znajomych, to naklejka na zmywarkę. Duży wybór w ciekawych wzorach.

82

Ja i kupuję i fachowców załatwiam. Wszystko co się da załatwiam przez neta do zrobienia kuchni. Czas ją wymienić.

83

Ja lubię robić zakupy przez internet, zwłaszcza w przypadku, gdy potrzebuję czegoś, co nie jest tak łatwo dostępne w sklepach stacjonarnych. Na przykład ostatnio szukałam kasku na motor na prezent dla faceta. Nie znam żadnego stacjonarnego sklepu dla motocyklistów w swojej okolicy. . Wybór szeroki, różne ceny, szybka wysyłka - czego chcieć więcej wink Zaoszczędziłam masę czasu na bieganie po sklepach wink

84

Ja nie lubię zakupów, ale lubię te przez internet. Na spokojnie, w domu, mogę spokojnie pooglądać wszystko no i nie oszukujmy się, ze przez internet można znaleźć dosłownie wszystko. Dla mnie najwygodniej jest gdy wszystko znajduje się w jednym miejscu, dlatego najczęściej wybieram. Kupuję tam ubrania, biżuterię, rzeczy dla dzieci, elektronikę czy rzeczy do domu. To jest naprawdę wygodne.

85

W sieci można kupić produkty dużo taniej. Jakość produktów wcale nie różni się od produktów ze sklepów stacjonarnych. Dodatkowo zakupy przyjeżdżają pod same drzwi.

86

Zazwyczaj kupuję elektronikę ale i gadżety dla dzieci się zdarzają.

87

Obawiałam się zakupu szafy z lustrami przez internet, ale producent ma własny transport i nie korzysta z firm kurierskich. To jedno mnie uspokoiło i faktyczne na lustrach nie było nawet ryski. Sprawdziłam je zaraz po dostarczeniu, w obecności kierowcy.

88

Teraz są takie możliwości że taki delikatny towar też dociera w całości i bez uszkodzeń:)

89

Ale jest też sporo sklepów, które nie dbają o to i wtedy pozostaje reklamacja , nerwy i czekanie na zwrot pieniędzy...