Temat: krótkie włosy
lubicie krótkie fryzurki?
ja pod koniec szkoły średniej wygoliłam się na zapałkę
i potem wiele lat miałam bardzo krótkie włosy, teraz już mam za ramiona i narazie chyba tak zostanie
a Wy? jaką długość macie/lubicie??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lubicie krótkie fryzurki?
ja pod koniec szkoły średniej wygoliłam się na zapałkę
i potem wiele lat miałam bardzo krótkie włosy, teraz już mam za ramiona i narazie chyba tak zostanie
a Wy? jaką długość macie/lubicie??
Po ciąży musiałam obciąć włosy bo mi makabrycznie wypadały i zrobiłam to maszynką. Teraz mam do łopatek, ale kręcone. Spinam klamrą i tak lubię.
Ja najkrocej bylam obcieta na bombke - i dzis znow mysle by sie tak nie obciac
Ja mialam długie wlosy za poślady - tak do końca liceum, potem ścielam do połowy plecow, nastepnie do ramion długo się ścinałam a teraz scinam sie tak do kości szczęki i chyba krocej sie nie dam
to ja Wam powiem, że na zapałkę ścięłam się dwa dni przed studniówką
i nie ukrywam, że bardzo się sobie podobałam
super fryzurka!
a jak sie podobało to rodzicom ?
Tata mnie strzygł maszynką
Tata mnie strzygł maszynką
No to sie nazywa odwaga
UU
zazdroszcze wyrozumiałości taty
A co na to mama?
odkąd pamiętam noszę długie włosy . Krótkie choć też mi się podobają czułabym się poprostu ... za chudo .
a mama nic... co ma do tego wyrozumiałość ....
przecież nie rzucałam szkoły tydzień przed maturą
Ma mam aktualnie włosy do ramion. A tak w sumie to przeważnie tak miałam. Czasem trochę dłuższe. :)i
jeszcze ok.2tygodni temu miałam włosy do połowy pleców:) teraz mam sięgające ramion:)
zastanawiam się czy nie wybrać się jeszcze raz do fryzjera by zrobić sobie grzywkę:) coś w stylu Marty Żmudy-Trzebiatowskiej:)
często mam włosy do ramion , ostatnio bob
łatwe do ułożenia
Ja od klasy 2 szkoły podstawowej miałam długie włosy, do pasa, a później do ramion, by można z nich zrobić kucyk, ale do jesieni ur. mam krótkie, na chłopaka.
ja mam chęć na krótkie włosy!
[quote=biedroneczka4]ja mam chęć na krótkie włosy![/quote]
wiosna płata nam psikusy, ale jak masz chęć to zaszalej, w końcu raz się żyje, a włosy odrastają!
Tak też zrobię! Choć nie ukrywam , że trochę się obawiam tak radykalnej zmiany!
[quote=biedroneczka4]Tak też zrobię! Choć nie ukrywam , że trochę się obawiam tak radykalnej zmiany![/quote]
Po co się bać, hi hi hi - jakby co można kupić świetne czapki!!!
No tak! Juz zapisałam sie do mojej świetnej fryzjerki pod koniec tego tygodnia, zobaczymy co to wyjdzie!
życzę fajnego wyglądu i dobrego humoru, w końcu po to się zmieniamy - dla lepszego samopoczucia
Dzięki! Fajnie że jesteś na tym forum, bo czasem jak zaglądam pusto nie ma do kogo napisać!
[quote=biedroneczka4]Dzięki! Fajnie że jesteś na tym forum, bo czasem jak zaglądam pusto nie ma do kogo napisać![/quote]
i wzajemnie, bo i mnie dopada często syndrom: "samotność w sieci" hi hi hi
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź