Temat: Zapach faceta
Ostatnio odkryłam, że mój chłopak używa jakiegoś taniego psikacza.. Na nim pachnie znośnie, ale jak powąchałam tego w butelce - aż mnie odrzuciło... powinnam mu powiedzieć, że nie podoba mi się ten zapach?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ostatnio odkryłam, że mój chłopak używa jakiegoś taniego psikacza.. Na nim pachnie znośnie, ale jak powąchałam tego w butelce - aż mnie odrzuciło... powinnam mu powiedzieć, że nie podoba mi się ten zapach?
Myślę,że tak
Znajdź odpowiednią okazję i powiedz mu to albo zrób mu mały prezent i kup mu coś innego ;)Pozdrawiam i zapraszam do mnie
[url]http://cherrylassie.blogspot.com/[/url]
Tobie się nie podoba, ale jemu tak, więc niech się tym pryska, a jak tylko śmierdzi od w butelce, ale na nim jako tako, więc odpuść sobie to.
Mój mężczyzna pachnie zapachem Jaguar Excellence Jest bardzo uwodzicielski i zmysłowy, uwielbiam go! Także dziewczyny jak chcecie wskrzesić dawny ogień i namiętność to zamówcie im ten zapach na urodziny tu jest w miarę przystępnej cenie
Bardzo fajne zapachy ma Playboy Wybór jest duży, a i cena nie jest wysoka. Na pewno można znaleźć coś fajnego. Ja akurat polecam wersję New York, ale wiadomo - każdy ma swój gust
Dla mnie nie są jakoś zachwycające, wolę z Avonu
Świetne perfumy dla mężczyzny jakie znalazłam to Malizia Uomo Vetyver! Tutaj znajdziecie w przystepnej cenie:
saluti.pl/pl/p/Woda-toaletowa-Malizia-Uomo-Vetyver
Warto
Ja ogólnie uwielbiam męskie perfumy:) musze podsunąć teraz swojemu mężczyźnie wodę toaletową Jaguar Excellence. markettta podsunęła mi ten pomysł:) Piękny zapach
Uwielbiam męskie Armani - Aqua di gio
Ostatnio bardzo przypadły mi do gustu męskie wersje Bruno Banani
Mexx jest lepszy;)
Dlaczego od razu tak wytykać? Nie lepiej kupić mu coś odpowiedniejszego i powiedzieć, że perfumy, które mu kupiłaś tak Ci się spodobały, że chciałabyś, żeby on nimi pachniał?
Często te zapachy męskie, które podobają się kobietom są wg facetów za mało męskie, więc może być trudno go przekonać...
Ja nie lubię takich ciężkich męskich perfum, ale lekkie i świeże sama mogę używać
Ja osobiście bardzo lubię jak facet ma delikatne i świeże perfumy najczęściej jest to delikatna cytrynka ( zawsze właśnie takie zakupuje mojej drugiej połówce)
Ja ostatnio kupiłam mężowi Playboy Super (niebieski) i mi bardzo się podoba:)
Ja ostatnio kupiłam mężowi Playboy Super (niebieski) Mi bardzo się podoba
Uwielbiam, kiedy facet ładnie pachnie
ja kupuje zazwyczaj perfumy takie w rozwoczerwonej butelce z narysowanym żółwikiem chyba la rosa nie pamiętam firmy ale sa prześliczne jak sla panow przynajmniej według mojego uznania
Nike ma też fajne zapachy dla mężczyzn
Mexx jest ładny...
Dla mnie jest bardzo ważne jak facet pachnie. Dla mnie od zawsze jeśli facet ładnie pachnie to jest od razu bardziej męski. Uważam, że każdy powinien dbać o siebie i takie zapachy kupować w tych granicach cenowych od 50 zł do 200 zł, żeby zapach się na dłużej utrzymał.
Mój facet używa tego, co podoba się mi, bo zawsze wychodzi z założenia, że robi to w większym stopniu dla mnie, niż dla siebie a że w tej kwestii jesteśmy zgodni, to nie protestuję zazwyczaj używa str8, Bruno Banani (czarne) i niebieskiego Playboya
Jeśli chodzi o Twój problem, ja na Twoim miejscu kupiłabym perfumy, które podobają się Tobie i zrobiła swojej połówce taki mały prezent
Zbaczając trochę z tematu, zapraszam Was na mojego bloga - [url=http://turystyczniezmaja.bloog.pl/]http://turystyczniezmaja.bloog.pl/[/url]. Nienależy on do zbyt profesjonalnych, ale posiada ciekawe treści.
Ostatnio edytowany przez Basiaaa (2015-06-19 16:15:51)
Na pewno najtańsze kosmetyki są tandetne. Ich zapach jest dziwny, odrzucający. Dlatego warto zainwestować w dezodorant, lub perfumy chociaż ze średniej cenowo półki
Tak tanie to tandeta i nawet nie wiadomo czy utrzymają się na kimś po prostu chociaż parę godzin bo wtedy od razu może być zdecydowanie źle no i wiadomo sprawa, że zapach szybko się ulotni. Zdecydowanie no nie wiem po prostu facet, który ładnie pachnie jest dla mnie bardzo męski i ja lubię jak mój używa hugo bossa
Podobają Ci się stare auta? Uważasz, że przyciągają kobiety jak magnes? Zobacz na . Skorzystaj ze wskazówek.
Ostatnio edytowany przez martynkaw (2015-06-29 22:31:13)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź