Odp: Bielizna
To ja chyba pójdę spać, bo też nie zrozumiałam. Ukłony dla bardziej "kumatych".
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To ja chyba pójdę spać, bo też nie zrozumiałam. Ukłony dla bardziej "kumatych".
dzięki za wyjaśnienia, może założę oddzielny temat "gacie Justyny"
aha a ja juz myślałam ze dwie pary gaci zakłada na raz hehe
No ja też tak zrozumiałam. Tu piszemy o gaciach i ich braku.
Studiuje psychologie rozumiem wiec pokręcone odpowiedzi
hehe a wytłumaczysz mi dlatego przez rok gaci nie nosiłam ?
Z psychologicznego punktu widzenia rzecz jasna hihi
Lepiej nie, bo zaraz to ocenzurują a potem dostane bana i nie chodzi tu o to że jakieś wyzwiska czy coś ale mój tok myślenia jest bardzo hmm dziwaczny i lekko specyficzny
Może lubisz przeciągi???
:-)
moich wypowiedzi nie interpretuj pliss
[quote=malenka84]Lepiej nie, bo zaraz to ocenzurują a potem dostane bana i nie chodzi tu o to że jakieś wyzwiska czy coś ale mój tok myślenia jest bardzo hmm dziwaczny i lekko specyficzny [/quote]
ojjj niee kochana to nie to co Ci po głowie chodzi :PPP
[quote=betitek20][quote=malenka84]Lepiej nie, bo zaraz to ocenzurują a potem dostane bana i nie chodzi tu o to że jakieś wyzwiska czy coś ale mój tok myślenia jest bardzo hmm dziwaczny i lekko specyficzny [/quote]
ojjj niee kochana to nie to co Ci po głowie chodzi :PPP[/quote]
Nic nie sugeruje
Ale serio byś się przeraziła co mi za wytłumaczenie chodzi i nie jest to zbytnio zboczone
no to dawaj
ciekawa jestem hehe
Nie Jak sie pojawią PW to Ci napsize na PW
oj dawaj dawaj - ubierz to w takie słowa żeby nie było żadnych konsekwencji hehe
Zadnej z bielizny z targu nigdy nie mialam i miec nie bede. Porzadny stanik kazda kobieta powinna miec i basta!
na mnie na targu pewnie by nic nie było.... jak w trumfie czy innych popularnych "firmowych" nie ma
Ja nie mam problemu. Mam i firmowe i te mniej znane, ale ładne dla mnie. Cieszy mnie mnogość fasonów, kształtów i kolorów. To nie to co dawniej, teraz można szaleć.
Wg mnie chodzenie bez bielizny jest niehigieniczne, to samo zdanie mam na temat stringow i nie przemawia do mnie pisanie - bo jak mam obcisle spodnie to musze fajnie wygladac - ja nosze wtedy bezszwowe figi lub szorty ( ktorych jestem fanka) i tez wygladam fajnie a nic sie nie wyroznia.
[quote=Antalis]Wg mnie chodzenie bez bielizny jest niehigieniczne, to samo zdanie mam na temat stringow i nie przemawia do mnie pisanie - bo jak mam obcisle spodnie to musze fajnie wygladac - ja nosze wtedy bezszwowe figi lub szorty ( ktorych jestem fanka) i tez wygladam fajnie a nic sie nie wyroznia.[/quote]
mamy wiec podobne zdanie
Mnie rozbraja obcisle spodnie biale i do tego stngi np rózowe a czesty to widok jest
ja nie znoszę ja spod spodni wystaje stara rozciągnięta guma od gaci
A ja brunych ramiączek od stanika. Paskudztwo...
brrr koszmar jakiś!
całkowity brak poczucia estetyki
Lubię koronkowe bokserki...bez gaci raczej nie chodzę...
[quote=pinkmause]A ja brunych ramiączek od stanika. Paskudztwo...[/quote]
Ja mam na tym punkcie obsesje
a wiadomo, że od prania szarzeją białe staniki, wec co jakis czas mocze w tym proszku Vanish do białych rzeczy
Kiedyś sobie próbowlam wygotować stanik (ale ile to ja lat miałam:P) i zrobiłsięcały zółty a nie biały uahahaha
Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-10-08 11:45:55)
A najbardziej mnie smieszy wypindrzona laska, biale spodenki, bluzka z dekoldem do pepka, buty na 15 cm obcasie i nagle jej cos spada, ta sie schyla a na plecach tylko te sznurki ze stringow bo spodnie biodrowki i zeszly bardzo nisko Opis chaotyczny ale mam nadzieje ze wiecie o co chodzi. Jakby mogla to by te stringi na uszy naciagnela byle by je bylo widac
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 27 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź