Odp: śniadanie podstawą udanego dnia :)
A co lepsze: masłoo czy margaryna? Co używacie na codzień? Do knapek i do innych potraw (np. ziemniaki, pierogi itp.)?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A co lepsze: masłoo czy margaryna? Co używacie na codzień? Do knapek i do innych potraw (np. ziemniaki, pierogi itp.)?
MASŁO !
masełko i z bułką świeżutką - rewelacja
dziś miałam na śniadanie pączka wiedeńskiego
i kanapkę z serkiem żółtym, wędlinką, sałatą, pomidorem i ogórkiem
ja do pieczywa naprzemiennie masło z margaryną
a do grzanek z czosnkiem, pomidorem i serem zawsze oliwa!
Ja zazwyczaj margarynę i wcale nie dla solniczek czy innych duperelków. Bardziej mi smakuje.
[quote=pinkmause]Ja zazwyczaj margarynę i wcale nie dla solniczek czy innych duperelków. Bardziej mi smakuje.[/quote]
co to znaczy "wcale nie dla solniczek"??
Delma ma często promocje. Jedna właśnie trwa...
ok
lubię Delmę i kiedyś muszę wziąć udział w jakieś jej promocji
Teraz jeszcze jakaś trwa.
Właśnie zajadam się bieluchem, bo mi od rana kiszki marsza grają
ja od 7.00 w pracy :-)
piję herbatę i zaraz jogurt wciągnę...
Do kanapek uwielbiam masło (to nawet nie całkiem masło) łaciate....pycha
takie cudo na II śniadanie Prezentujemy prototyp najmniejszej na świecie przenośnej kuchenki mikrofalowej. Turkusowe urządzenie o nazwie Beanzawave powstało na zamówienie potentata w dziedzinie produkcji żywności - koncernu Heinz. Za pomocą wejścia USB można je podłączyć do komputera lub laptopa, można więc go używać nawet w pociągu czy samochodzie, o biurze czy urzędzie nie wspominając. Nowością jest zastosowanie w urządzeniu kombinacji fal o częstotliwościach stosowanych w telefonii mobilnej i radiu.
Pozwala to na odgrzanie czy przygotowanie potrawy w mniej niż minutę. Konstruktorzy myślą też o wyposażeniu kuchenki w baterie. Zwiększyłoby to jej atrakcyjność dla rybaków czy biwakowiczów.
[img]//bi.gazeta.pl/im/0/7118/z7118030X.jpg[/img]
no nie, czego to ludzie nie wymyślą!
Fajne, nawet tyłka do kuchni nie musiałabym ruszać...
[quote=justyna]takie cudo na II śniadanie Prezentujemy prototyp najmniejszej na świecie przenośnej kuchenki mikrofalowej. Turkusowe urządzenie o nazwie Beanzawave powstało na zamówienie potentata w dziedzinie produkcji żywności - koncernu Heinz. Za pomocą wejścia USB można je podłączyć do komputera lub laptopa, można więc go używać nawet w pociągu czy samochodzie, o biurze czy urzędzie nie wspominając. Nowością jest zastosowanie w urządzeniu kombinacji fal o częstotliwościach stosowanych w telefonii mobilnej i radiu.
Pozwala to na odgrzanie czy przygotowanie potrawy w mniej niż minutę. Konstruktorzy myślą też o wyposażeniu kuchenki w baterie. Zwiększyłoby to jej atrakcyjność dla rybaków czy biwakowiczów.
[img]//bi.gazeta.pl/im/0/7118/z7118030X.jpg[/img][/quote]
GENIALNE!! muszę sobie kupić
przyda się na uczelni
jaka to oszczędność
CUDO!!!
przydatne
ale jakie to wielkie ..... takie to maleństwo - formatu hmmm derka homogenizowanego - nawet mały talerzyk sie nie zmieści - chyba, ze spodek
specjalnie - żeby dużo nie zjeść na 1 raz
taki zestaw fitness , dla odchudzających
Hi, hi, hi - pewnie dla krasnoludek...
albo skrzatów, albo dla modelek bo nie dla mnie
No to nie musimy mieć takiego bajera oooooo
poza tym ja mam podgrzewacz do kubków na usb i wiecie co ... wcale on tak mocno nie podgrzewa i jest to jedna wielka sciema, wiec jak to jest na USB też - to ... szkoda kasy na 100%
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź