Odp: Co byś teraz zjadła?
Wiecie co dziewczyny? Kilka dni temu zjadłam litr lodów. Całe takie opakowanie. Myślałam, że padnę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiecie co dziewczyny? Kilka dni temu zjadłam litr lodów. Całe takie opakowanie. Myślałam, że padnę.
jak dla mnie to prawdziwy cud, że żyjesz
Zdarza mi się , czuję się wtedy jak wąż, który połknął kamień - leżę i się nie ruszam
Litr lodów na raz? Wow to jest jakiś rekord Guinessa chyba! A ja mam ochotę sama zrobić lody, tylko raz w życiu robiłam, jest sporo roboty, ale chyba łatwiej zrobić sorbet z owoców no i mniej kaloryczny!
Ja czasem robię lody w Termomixie... Szybko się robi i są smaczne no i żadnej chemii w nich nie ma
Mój tato kiedyś robił, pycha były.
Dziewczyny, ja to długo lodów nie ruszę.
Ostatnio jadłam rewelacyjne lody bakaliowe Grycan - pamiętam ten smak z dzieciństwa, naprawdę bardzo kremowe, mnóstwo bakalii, ale dość drogie bo ponad 14 zł. Natomiast od kilku dni "chodziło" za mną ciasto z owocami, rabarbarem lub truskawkami. Postanowiłam upiec coś na szybko i wyszło pycha! Później podam przepis, robiłam też paprykarz wegetariański z warzyw, młodą kapustę i pierogi z truskawkami.. ale sobie podjadłam
Ooo... ten paprykarz brzmi bardzo interesująco.
Ja wczoraj miałam smaczek na ruskie, więc zrobiłam sobie sam farsz z dodatkiem mięty i zjadłam Było szybciej.
wow, też fajny pomysł! Ja mam ochotę na proste danie z truskawkami, może makaron z truskawkami i jogurtem naturalnym i brązowym cukrem lub knedle.
Jejku, knedle z truskawkami i śmietanią, mniam mniam
Ja mam ochotę na mega Burgera...chyba w sobotę wybiorę się na Bielany (bo jestem z Wrocławia), bo ponoć jest tam mega imprezka Burgera Kinga i przy okazji ustrzele sobie takiego burgera lub frytki w darcie:) Generalnie ktos się wybiera? Ma być dj, streetball (tak,tak - fajni faceci bez koszulek:D) i mega zniżki. Czytałam, że wszystko potrwa do samego rana więc chyba w weekend stołuję sie na Bielanach
Do rana?!?! Dlaczego u mnie nie ma takich imprez. Jeśli zamierzasz dłużej zostać, albo będziesz wiedziała coś o przebiegu imprezy po Twoim wyjściu, to napisz coś o frekwencji, bo jestem bardzo ciekawa, czy takie imprezy przyciągają ludzi na całą noc.
marzy mi się rybka z grilla, ale taka świeża prosto od rybaków.........
[quote=justyna]marzy mi się rybka z grilla, ale taka świeża prosto od rybaków.........[/quote]
Ryb nie lubię, ale coś pysznego z grilla chętnie bym zjadła
Kiedyś jadłam banalny w składzie szaszłyk, ale oniemiałam z wrażenia tak mi smakował... kawałki piersi z kurczaka, pomiędzy nimi plasterki boczku, całość doskonale przyprawiona i idealnie zgrillowana.
Aż zgłodniałam od tego opisu
A ja bym sobie zjadła jakąś zupę.... może chłodnik ale dzisiaj pogoda nie bardzo pasuje, żeby jeśc zimną zupę
A ja zjadłam na śniadanie dwie kromki, dwa jajka i teraz chce mi się coś nieokreślonego... Nie lubię tego uczucia kiedy chce mi się coś zjeść, ale sama nie wiem co.
Te dwa jajka są inspirujące muszę przyznać...
Kto mnie zainspiruje czymś łatwym i szybkim? Tylko nie zupką chińską bo mi się przejadły.
leczo? zupa nie chińska? ryż z mrożonką warzywną?
ja zjadłam właśnie twarożek ze szczypiorkiem i pomidorem
Nabawiłam się wstrętu do ryżu. Hm... w dzieciństwie to przechodziłam, przeszło mi i wróciło właśnie. Leczo! Tak!
Pracowałaś na plantacji ryżu w Stalowej Woli?!?
Nie... ale niewykluczone, że będę. Hm... w czerwcu miała być podpisana następna część umowy - chiński koncern wykupuje część Huty Stalowa Wola. Tak więc wielce prawdopodobne jest, że niedługo i plantacja ryżu tu będzie.
Chińczycy niedawno Wedla kupili, teraz za huty się biorą... Ale autostrady dokończyć nie raczą
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź