Odp: Wasz wolny czas
Podziwiam, bo ja jestem do swojego przyszyta. Zaczęłam zauważać, że sięgam po niego z przesadną częstotliwością.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podziwiam, bo ja jestem do swojego przyszyta. Zaczęłam zauważać, że sięgam po niego z przesadną częstotliwością.
Uważaj na jego promieniowanie, żebyś nie zaczęła być odblaskowa w nocy
Ja spędzam go najczęściej na dworzu na działce. Lubię tez chodzić na fitness, malować.
Idę na basen!
Lubię poczytać coś odstresowującego, nawet niskich lotów romans, żeby tylko przenieść się gdzieś indziej myślami...
Odsypiam wszystkie zarwane noce...
[quote=Isia]Uważaj na jego promieniowanie, żebyś nie zaczęła być odblaskowa w nocy [/quote]
Hahahaha A jak już zacznę świecić, to co mam zrobić? Trzeba będzie zainstalować sobie jakiś przełącznik "włącz/wyłącz podświetlenie "
Ostatnio w każdej wolnej chwili coś sprzątam, układam, przemeblowuję... Czyli de facto robię wszystko, żeby nie mieć wolnego czasu...
Ja tak samo. W domu zawsze się coś znajdzie do roboty.
A ja lubię sobie wtedy poleniuchować, pomedytować, odciąć myśli od tego, co się dzieje wokół...
Jak wygląda Twoje leniuchowanie? Na leżąco, na siedząco? W ciszy czy przeciwnie?
Na leżąco oczywiście, nie ma to jak pozycja horyzontalna, kiedy wszystko nabiera innej perspektywy:) Sama decyduję, kiedy wstanę:)
A cisza nie jest niezbędna, może być sobie jakaś muzyczka czy nawet program w TV, to mi w niczym nie przeszkadza.... Tylko ludzi izoluję od siebie, bo nie można ich wyłączyć pilotem....
Wolny czas to dla mnie tylko godzinka dziennie gdy już wieczorem mam wszystko pozałatwiane i nie muszę się nigdzie śpieszyć:)
Ja dzisiaj też na leżąco odpoczywałam, a na mnie odpoczywał kot i nawet nam się zasnęło w takiej pozycji.
Wypoczynek z kotem liczy się podwójnie:)
Haha To świetnie, bo potrzebuję właśnie takiej podwójnej dawki. Teraz relaksując się z kotełkiem, będę miała w pamięci Twoją uwagę i odpoczywała efektywniej
Mam nadzieję, że wypoczynek z psem działa dokładnie tak samo
Myślę, że tak Nie jestem pewna jak jest z chomikami, szczurami, papugami, żółwiami itd., bo to mało przytulaste zwierzaki
Czy ulubiona poduszka może zastąpić zwierza?
Nie, bo zwierzę jest ciepłe, mruczy i jest interaktywne;)
Hahaha
Kiedyś płakałam w kota. Prawie zasmarkałam mu futro. Wszystko przez faceta. Przez mężczyzn cierpią zwierzęta.
Skoro poduszka być nie może, tooo... kici kici
Lubię czytać na różnych forach ciekawe tematy ,które ludzie poruszają ,słucham muzyki nowoczesnej .
Uwielbiam spacery ,w słoneczku się opalać ,kąpać się w morzu lub basenie
Jest go za mało-tyle mogę powiedzieć!
W weekend mam cały czas tyko dla siebie i to jest fajne...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź