Odp: Jaka bielizna
no niestety majteczki do moich staników kosztują po 80 - 120 zł więc trochę mi szkoda, bo mogę sobie za tą kwotę kupić 5 innych porządnych par
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no niestety majteczki do moich staników kosztują po 80 - 120 zł więc trochę mi szkoda, bo mogę sobie za tą kwotę kupić 5 innych porządnych par
No jasne. Też tak nieraz robiłam. jak zobaczyłam ile kosztują majtki do gorsetu, który mi się marzył to kupilam sam gorset, a majteczek do niego całe mnóstwo pasuje. Zresztą, czesto jest tak, że miseczki są duże, a majteczki są wąskie. Ja mam szerokie biodra, więc muszę sobie w większości przypadków i tak dobrać osobno.
Ja osobno to kupuję strój kąpielowy.
ale teraz można już dobierać inny rozm. gaci i stanika
ja mam przecież dość dużą miseczkę i 60 w obwodzie, co i tak daje jakieś 42, a gacie noszę 36 i w sklepie nie ma problemu - no chyba że nie ma w magazynie
Tak, kiedyś kupowałam komplet i gacie od niego sprzedali, zostały tylko mniejsze, ale weszłam na szczęście.
Ja miseczki mam większe ale za to jestem wąska w biodrach i pasie.
Ja tam nie patrzę na marki, kupuję ją na targowisku, praktyczną bawełnianą białą i stosunkowo tanią.
Też nieraz kupuję. Niektóre są tak ładne, że jakość przestaje być ważna, za 7 zł mogę chodzić przez miesiąc, ale fajnie wygląda, a ja i tak większość rzeczy od tej strony oceniam.
Dziewczyny, wiecie może gdzie zanleźć biustonosze z plastikowymi fiszbinami? Tylko nie takie dla starszych pań.
Słyszałyście, że te najtańsze ubrania mogą mieć szkodliwy skład, domieszki ołowiu i innych trucizn? Uważajcie zwłaszcza na chińskie!
Słyszałam. Wszystko szkodzi - pieczywo z supermarketów, mięso i warzywa zewsząd (sama pracowałam na szklarni, nie macie pojęcia jaki syf jest w podobno zdrowych warzywach), mam koleżanki, które miały praktyki w mięsnym (to co tam robią jest karygodne)- gdyby człowiek chciał zdrowo żyć nic by nie kupił tylko sam wszystko musiał produkować. Materiał na staniki też.
No tak, trudno w XXI wieku tkać ubrania z lnu i prząść wełnę na kołowrotku... Ale uważam, że lepiej zapłacić parę zł. więcej i kupić polskie - tu najwyżej oszukają że poliester to bawełna
Tylko że ja i tak oceniam bieliznę wyłącznie po wyglądzie. Tak samo sprzęt i samochody.
i facetów?
U faceta wygląd jest dla mnie bardzo ważny. Nie zawsze tak było, dopiero od tego.
Nie ma co ukrywać że i faceci i kobiety to wzrokowcy.... chociaż kobiety może mniej
Zależy które...
Tak zalezy bo przecież każda z nas jest inna...
Ja jestem baardzo wzrokowcem, "słuchowcem" za to prawie wcale, więc bajerem nie nadrobi...
Ja też jestem wzrokowcem..........
No to już jest nas trzy:) Kto jeszcze się przyzna?
Wystarczy popatrzeć na ulicy jak się panie na panów patrzą. He he...
No to już jest nas więcej...
Pewnie nazbiera się tu ich sporo........
oczywiście że jestem wzrokowcem, ale jedzenia czy kosmetyków nie oceniam po wyglądzie, no i ksiązki po okładce
a co do staników za 7 zł maja jedną wadę - fatalna rozmiarówkę...
ale lubisz jak jest ładnie podane a nie np. w jednorazowych naczyniach? Bo ja zwracam na to uwagę...
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź