Odp: Powitalnia - napisz kilka słów o sobie :)
Hej hej, witaj! Cieszymy się, że jesteś ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej hej, witaj! Cieszymy się, że jesteś ![]()
To i ja się przywitam ![]()
Nazywam się Hania, robię mgr oraz prowadzę bloga kosmetycznego
jestem uzależniona od kosmetyków ![]()
To forum jest jak grupa wsparcia anonimowych kosmetykoholików, tyle że my się tutaj z tych nałogów nie leczymy.... o nie ![]()
Witaj Haniu ![]()
Po kilku chwilach na forum Witam się z Wami serdecznie.
Jestem mamą dwójki różnopłciowych dzieci, żoną całkiem fajnego faceta, i blogerką. Wachlarz moich zainteresowań jest dość szeroki... ale mam swoje koniki, którym poświęcam się codziennie oraz w każdej mojej wolnej chwili... Czasem jestem miła, czasem jędza, ale z reguły mam dużooo cierpliwości ![]()
Witam ![]()
Kilka postów już napisałam, więc pora napisać również kilka słów o sobie. Nazywam się Iwona. Jestem licencjonowanym pedagogiem, któremu został rok magisterki. Z zamiłowania jestem fanką piłki nożnej. Kocham swój klub - Liverpool FC. Interesuję się oczywiście modą, urodą i kosmetykami dlatego też założyłam swojego bloga. Od ok. 8 miesięcy interesuję się zdrowym odżywianiem. Zmieniłam swoje nawyki o czym mam zamiar pisać na blogu. Polubiłam gotowanie przez co wynajduję coraz to nowsze przepisy. Oczywiście lubię dobrą muzykę, wciągające książki i ciekawe filmy.
Witajcie Dziewczyny, miło, że jesteście z nami
A te "kilka" Waszych postów już pozwoliły ucieszyć się, że ktoś fajny dołączył do społeczności forum ![]()
Witajcie ![]()
Jestem tutaj nowa, więc na początek chciałabym się przywitać ![]()
Blogerka - tak. Matka - tak. W związku - tak. Szajbnięta - tak ![]()
Staram się zachowywać do życia zdrowy dystans i spoglądanie nań przez pryzmat uśmiechu, choć, jak każdy mam lepsze i gorsze dni. Do tego ponoć cechuje mnie "specyficzne poczucie humoru" i szczerość, co nie zawsze przysparza mi przyjaciół ![]()
Aktualnie na forach skupiam się raczej na mojej nowej pasji, blogowaniu kosmetycznym, bo czas nie pozwala mi się na jakiś większy rozstrzał, ale mam nadzieję, że z czasem wkręcę się w wiele wątków ![]()
A póki co, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojej społeczności ![]()
Hejka, a kto dzisiaj jest normalny? Witam serdecznie w naszej społeczności osób kolorowych i otwartych na nowe, najbardziej szalone pomysły, posty, wpisy, liczy się szczerość i bycie sobą, tak więc W I T A Cię- szalona i postrzelona blondyneczka nastawiona pozytywnie do świata, ale potrafiąca okazać ostrożność w stosunku do ludzi-wilków w owczej skórze. Jestem optymistką, dziewczyną chłopaka i Panią swego kota. Kocham nowinki modowe, babskie ploteczki, gotować i malować paznokietki u nóg. To tyle na ten moment:):)
Witaj blogerko!! Podaj swój blog prosimy, chętnie zajrzymy:)
Hej!
Tutaj wasz najnowszy nabytek - Anka
Jeszcze nie matka, jeszcze nie żona, więc wychodzi na to że kochanka ;-)
Widzę że na forum prowadzicie ciekawe dyskusje na interesujące tematy, więc postanowiłam się dołączyć i dorzucić swoje 3 grosze ;-)
Ostatnio edytowany przez ania.bania (2013-05-24 10:49:11)
Witamy i zapraszamy:)
Hej,
bardzo mi miło, mam na imię Natalia, właśnie skończyłam 25 lat i zaczęłam nową pracę w salonie wizażu:)
Interesuję się kosmetyką i modą, lubię polskie filmy i muzykę Kamila Bednarka.
Witamy:)
Hej, tu Ania - mieszkam w Śremie, studiuję w Bydgoszczy, lubię aerobik i ciągle jestem na diecie:)
Witam was kochani
Na imię mam Dorota mam 32 lata, pochodzę z Katowic z dzielnicy Giszowiec ,pracuje w sklepie spożywczym i mam jednego syna w wieku 10 lat .
Lubię muzykę nowoczesną i od czasu do czasu pomyszkować w internecie ![]()
Cześć:) Gdzie byłaś jak Cię nie było...? ![]()
Hejka na imię mam Majka ,cieszę się ,że jest tu taka fajna grupa ;)lubię słuchać Eskę ,mam 28 lat i pracuję w Kielcach jako kontroler jakości ,mam 2 zakręcone córeczki 7 lat i 9 lat i psa Dianę .
hej mam na imię Aneta ,mam 30 lat lubię czytać dobrą literaturę polska jak i zagraniczną.
Ostatnio edytowany przez netka40 (2016-01-24 17:29:04)
Cześć dziewczyny mam na imię Anka mam 22 lata pochodzę z Płocka i lubię jeszcze imprezować w wolnych chwilach, także lubię czytać romansidła ,żeby uciec od rzeczywistości .
Hej,
tu Ada, jestem z Gorzowa i lubię aktywnie spędzać czas - zapraszam do kontaktu:)
Szkoda ,że tak daleko Ada .Ja mam na imię Dagmara i mieszkam w Łodzi ,lubię chodzić na Nording walking także lubię aktywnie spędzać czas ![]()
Pochodzę z Suwałk mam 23 lata ,lubię zwiedzać Polskę i znajomi wołają na mnie Kaśka .Szukam chętnych na piesze wycieczki krajoznawcze .
Wita was Częstochowa jest tu ktoś z tego miasta? .Mam na imię Anka i 26 lat na karku .Lubię muzykę klasyczną ,a najbardziej
Straussa, te walczyki nikomu nie dorównują :)mogłabym przetańczyć całą noc.
Witajcie
Mary Anno, mam bardzo dobrego znajomego w Twoim mieście
Tyle że słucha tej ciężkiej klasyki
Trash, heavy metal
[quote=Gabika]Cześć:) Gdzie byłaś jak Cię nie było...?
[/quote] Siedziałam cicho i patrzyłam, czy ktokolwiek zatęskni ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź