Odp: Ploteczki - ogólny Off Topic :D
Ja juz wszystko posprzatałam...Jesli chodzi o jedzenie to za dużo nie robię bo na śniadanie idziemy do szwagierki a w poniedziałek idziemy na imieniny...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja juz wszystko posprzatałam...Jesli chodzi o jedzenie to za dużo nie robię bo na śniadanie idziemy do szwagierki a w poniedziałek idziemy na imieniny...
Nikogo nie ma, ciekawe czy to z okazji Świąt czy końca konkursu...
Świąt, świąt. Ja właśnie robię przerwę w sprzątaniu i z kawką postanowiłam tu zajrzeć, choć zaraz muszę dalej się brać za robotę,. Pewnie inni też
cześć! ja szaleje w internecie i poznaje nowych ludzi jest ok! ale postaram sie tu też wpadać!
[quote=biedroneczka4]cześć! ja szaleje w internecie i poznaje nowych ludzi jest ok! ale postaram sie tu też wpadać![/quote]
oby oby, bo znowu nudnawo się robi
hm, właśnie, jakaś cisza zapanowała.Miejmy nadzieję, że po świętach się ruszy
Dziewczyny chciałabym wam złożyć życzenia spokojnych i radosnych Świąt.
Nie wiem czy dzisiaj będę miała czas tu zajrzeć więc wszystkiego dobrego i rodzinnego!
[quote=emilia_s292]Dziewczyny chciałabym wam złożyć życzenia spokojnych i radosnych Świąt.
Nie wiem czy dzisiaj będę miała czas tu zajrzeć więc wszystkiego dobrego i rodzinnego![/quote]
Wzajemnie spokoju, uśmiechu i odpoczynku
Ja słoneczka, słoneczka, słoneczka życzę, dużo kwiatków wiosennych na stole i radości wokół niego !
ja też Wam życzę spokoju, radości, miłości, słońca na święta, no i nie przejedzcie się zbytnio
[quote=justyna]ja też Wam życzę spokoju, radości, miłości, słońca na święta, no i nie przejedzcie się zbytnio [/quote]
hi hi hi - to będziemy szukać stosownych diet już PO
Wszystkiego Dobrego!!!
Pragne Wszystkim złożyc życzenia Spokojnych ,pełnych ciepła i miłości radosnych Świąt Wielkanocnych i mokrego dyngusa .
PS .Do zobaczenia po Świetach wyjeżdzam więc nie bedę tu chwilowo zagladac pozdrawiam :-)
Uff! jestem ! przepraszam że nie odzywałam sie dziewuszki! ale wiecie wiosna! A ja jestem troszke samotną osobą !
ja już oblewanie mam za sobą, teraz kawusia...
A od kawusi zaczynam, a polewanie to u mnie tak tylko symbolicznie psikpsik
[quote=agf]A od kawusi zaczynam, a polewanie to u mnie tak tylko symbolicznie psikpsik[/quote]
na szczęście tak jak u mnie
odkąd się wyprowadziłam z domu rodzinnego mniej się boję lanych poniedziałków (za sprawą młodszego Brata)
pochmurno sie robi!
nooo u mnie tylko pokropiło, ale w centrum istne oberwanie chmury!!
to do nas jutro dojdzie pewnie! jakaś burza!
szaro i buro jakoś, trochę kropi, ja jeszcze bardzo najedzona i rozleniwiona, ale niestety myślę już o jutrze. Po świętach powinien jednak być jeszcze jeden dzień wolny przed pójściem do pracy żeby posiedzieć w domku i odpocząć
U nas wczoraj strasznie lał deszcz....dzisiaj od rana słoneczko i czyste niebo....tydzień zaczął mi się wspaniale bo wygrałam (dzięki zdjęciu mojej córeczki) zestaw kosmetyków Miss Sporty!
a jaka pogoda będzie w tym tygodniu czy ktoś wie?
u mnie wczoraj kropiło, natomiast dzisiaj leje makabrycznie i jest paskudnie, bleeeeeeee i tak ma być do soboty
wow Emilka, ale masz szczęście SUPER!
u mnie dziś pochmurno,ale póki co nie pada...
narazie udzieliłam wywiadu do radia i zmykam na uczelnię pozałatwiać papiery...
Kiedy wreszcie pozakładamy dziewczyny krótkie spódniczki i zwiewne sukieneczki? Nie mogę się doczekać...
Strony Poprzednia 1 … 58 59 60 61 62 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź