Odp: W co jesteście teraz ubrane?
Ja mam różową bokserkę, koronkową narzutkę, spodnie jeansowe, kalosze do kostki z granatowymi kokardkami oraz ponczo - to ostatnie średnio pasuje, ale jest mi przynajmniej ciepło.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja mam różową bokserkę, koronkową narzutkę, spodnie jeansowe, kalosze do kostki z granatowymi kokardkami oraz ponczo - to ostatnie średnio pasuje, ale jest mi przynajmniej ciepło.
Teraz akurat mam na sobie szorty i sportową bokserkę
aktualnie wróciłam z pracy i padłam na sofę i mam na luzie- legginsy i biała bluzka
Brązowe botki wysoko nad kostkę w stylu militarnym, szare dżinsy w niejednolitym kolorze (taki melanż, ciapki takie), długi czarny t-shirt i na wierzchu beżowy sweterek.
spodnie dresowe, biało czarne, a do tego czarna tunika
Na sportowo ,dresy .
Niebieskie skarpetki, czarne spodnie, rudy golf i dobry humor
Spodnie dresowe w kolorze arbuzowym i bluza z kapturem. Dresiarz.
Beżowe ,sztruksowe spodnie ,bluzka w kolorze brązu ,tunika asymetryczna beż
Granatowy sweter z golfem. Do tego ciemnoniebieskie dżinsy.
Tunika a la india i luźne spodnie w paski
Jestem w pracy i na chwilkę do was zajrzałam ,Mam na sobie spodnie jeans i bluzkę w kolorze szarym .
jestem w dresach ,ale zaraz jadę do miasta to muszę się przebrać
Scarabea, ładnie wyglądasz
Ja siedzę w grubym szlafroku frotte w kolorze soczystej zieleni.
Jeszcze w piżamie
Jeszcze w piżamie, a już przed kompem? No ładnie, ładnie...
Ja dzisiaj śmigałam w czarnych rurkach i białej bluzce z nadrukiem. Uwierzycie, że znalazłam w sieciówce bluzkę z Łodzi? Nie made in China/Bangladesh/Vietnam itd. Szok.
Wybieram się na uroczysty obiad ,więc mam bluzkę w kolorze szarości i garsonkę czarnym .
jeszcze w piżamce
Jeans ,bluzkę jasno pistacjową i sweterek ciemna pistacja
Teraz mam na sobie ciemne jeansy, luźny szary tshirt oraz ciepłą narzutkę. I nie mogę się doczekać, aż przebiorę się w dresy.
A ja mam teraz fajną, bardzo wygodną tunikę w kwiaciaste wzory. Kompletnie nie na tę porę roku , ale bardzo ja lubię. W ogóle ostatnio coraz bardziej podobają mi się takie etniczne ciuchy w stylu boho.
a ja mam na sobie jeansy, gruby szal, sweter, kozaczki, ale jakbym była w domu to na pewno od razu wskocze w szlafrok kąpielowy:)
Spodnie dresowe, to tego żółta tunika bez rękawów.
Do całości czarna bluza z kapturem
Jeszcze w pidżamie i szlafroku nie chce mi się jeszcze ubierać
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź