Mój facet jeszcze kilka lat temu nie potrafił się ubrać i wygląda tragicznie. Nosił zazwyczaj dresy i adidasy. Ok można nałożyć dresy i fajnie wyglądać, ale pod warunkiem, że te dresy nie mają x lat i nie są wyciągnięte i wypłowiałe. Teraz jest to całkiem inny facet, który moim zdaniem ubiera się nawet lepiej ode mnie. Kiedyś facet w dresach, teraz w chinosach, fajnej koszulce lub koszuli. Ciężko dokładnie określić jaki ma styl, bo zazwyczaj stara się je łączyć, ale ubiera się tak, żeby było mu tez wygodnie. Jeszcze kilka lat temu moda męską praktycznie nie istniała, w sieci i w gazetach rzadko można było spotkać porady dotyczące ubioru mężczyzn. Internet zapełniony był blogerkami modowymi, a nie było blogerów modowych. Tak na prawdę zaczęło się to zmieniać dopiero kilka lat temu, gdy powstaławały pierwsze blogi, które nie pomijały mężczyzn. Obecnie blogów z modą męską jest sporo, ale ciężko wśród nich znalezc taki z fajnymi poradami. Niedawno mój chłopak zaczął czytać a ja razem z nim, bo jest to blog, w którym znajdziemy zarówno porady dotyczące mody męskiej jak i damskiej. Jest to stosunkowo młody blog, ale z bardzo fajną i rzetelną treścią.