Odp: moda męska
Fajny zegarek u faceta ujdzie, ale jakoś w naszyjnikach to ich nie widzę...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fajny zegarek u faceta ujdzie, ale jakoś w naszyjnikach to ich nie widzę...
Mój kolega ma złoty naszyjnik - prosty, klasyczny. Całkiem dobrze w nim wygląda, ale przyznam, że mało któremu mężczyźnie to pasuje.
Mój facet zawsze jest męski...nawet jak się odstroi a z racji wykonywanego zawodu często chodzi w garniturach, spodniach eleganckich czy koszuli. Dla mnie na co dzień zakłada tez i jeansy i t-shirt , no ma swój styl. Lubie tez jak zakłada takie obcisłe koszulki. Swoją drogą bardzo fajne ubrania dla niego znalazłam w necie w Recman, polska marka a jakie fajne spodnie, koszule, garnitury właśnie
Tak ma być męskich a ja się zajmuję zawodowo modą oraz odzieżą to po prostu to co się teraz dzieje to niestety woła o pomstę do nieba z tego powodu, że ciuchy dla facetów to po prostu są takie obcisłe i te slim..To się źle kojarzy..Nawet czasami już faceci bardzo często kupują różowe koszulki, które nie oszukujmy się nie są meskie
czasami pojazdy psują się w takim momencie, kiedy jest to nieoczekiwane i zupełnie dla nas niekorzystne chcesz wiedzieć co zrobić w takiej sytuacji zapraszam na bloga
Ostatnio edytowany przez Natasiia (2015-06-29 21:13:50)
Kiedyś chodzili w togach, potem w pończochach... tak samo można powiedzieć, że kobieta w spodniach to babochłop, a jakoś niewiele jest takich, które chodzą wyłącznie w spódnicach i sukienkach.
Stereotypy nas ograniczają, a pewne elementy mody zmieniają się baaaardzo powoli, stąd taki wielki hałas o kolor i fason, bo mamy skojarzenia, że różowy to dziewczynka, a błękitny to chłopczyk i całe mnóstwo innych "narzuceń" naszych czasów.
Kiedyś tak samo ludzie nie uznawali kobiety w spodniach jak dziś mężczyzny w rurkach. To minie, to jedynie kwestia zaadaptowania się tego trendu w społeczeństwie, które ze strachem i wrogością odnosi się do zmian, a potem, gdy przeminie fala krytyki, wszyscy chodzą i tak ubrani jak klony.
Popularne niegdyś spodnie dzwony - chodzili w nich zarówno mężczyźni jak i kobiety, więc w rurkach też mogą.
No tak w rurkach chodzą faceci i się z tym zgodzę : ) Ale dla mnie po prostu jak facet chcę się tak ubierać co tutaj dużo nie mówić jak jakaś kobieta to akurat to źle wygląda jak dla mnie...Nie wiem czy z tym się zgodzicie bo możecie mieć inne zdanie co do tego : )) Zdecydowanie to prawda, że stereotypy po prostu tutaj chyba u nas w naszej Polsce stanowią wielkie niestety ograniczenia ...
Prawda prawda moda się bardzo mocno zmienia i czasem nawet za nią nie potrafimy nadążyć bo jeśli akurat o mnie chodzi to po prostu ja jestem zadowolona z tego, że jeszcze Polacy nie kopiują tego co mają Szkoci te śmieszne spódniczki ; ) dobrze, że do nas to nie przeszło hihi
Chodzili już w żupanach, a żupan to rodzaj męskiej SUKNI.
Z męskich spodni zawsze bardzo podobały mi się bojówki i to też poniekąd myślenie naznaczone stereotypem mężczyzny silnego, zaradnego, żołnierza, przygotowanego na każdą ewentualność, taki surwiwalowiec.
Dobry garnitur też mi się na mężczyźnie podoba. Elegancja dodaje uroku chyba każdemu.
tez lubię panów w bojówkach, szczególnie moro:) Choć jak tak rzuciłam okiem na te garnitury Recman no to spodnie dla mojego ukochanego upatrzyłam:) Fajne tak na wiosnę włąśnie
Zdecydowanie jeśli facet jest elegancko ubrany to po prostu od razu pokazuję, że ma klasę i nie jest jakimś tam szczeniakiem i nie wygląda jak jakiś licealista czy też nawet student..Po czym właśnie poznajecie kogoś z klasą jakiegoś faceta? Bo ja akurat po butach, jeśli chodzi w adidasach to już taki elegancki nie jest...
Zawsze można popatrzeć w czym chodzą znani Np Rafał Maślak u Kuby wojewódzkiego był tak ubrany
Pamiętam kolegę z klasy - taki niepozorny, zwykły jakiś, ledwo zauważalny, ale jak przyszedł na egzamin w garniturze to zaczęłam się zastanawiać, dlaczego wcześniej go nie dostrzegałam. Totalna przemiana. Wyglądał świetnie!
Ja lubię markową i sportową odzież. Ostatnio nawet znalazłem super sklep internetowy na: , w którym znalazłem fajną bluzę i podkoszulek w bardzo przystępnych cenach. Sklep nie tylko dla mężczyzn ale także duży wybór dla kobiet. A jednak trafiłem na coś atrakcyjnego w moim guście.
No to wcześniej go nie dostrzegałaś to bardzo niedobrze bo Ci właśnie niepozorni są czasem tacy nieprzewidywalni ; ) No fajną stylizację miał u Kubu Wojewódzkiego : ) mi się podoba najbardziej podoba ta koszula zielona bo naprawdę jest według mnie na nim taka sexi a jak wiecie zielony uspokaja to może i dlatego on ją ubrał hihi
Ta... nawrzucają Ci go na KimKim i weź tu się nie zakochaj, jak tak wygląda. Btw. wrzuciłam mu ostatnio na fan page link do nich i nawet mi zlajkował. <3
To super naprawdę ; ) jeśli o mnie chodzi to ta koszula też mi się bardzo spodobała mmm <3 taka zielona no cudowna do jego oczy zdecydowanie pasowała ; ) tylko co powiecie o jego butach nie uważacie, że były jakieś takie słabe i po prostu mógłby ubrać jakieś inne z tego względu, że po prostu by mu pasowały może czarne ? hihi
A co powiecie na taką Modna czy zbyt ekstrawagancka?
Marynarka nie jest aż taka zła ; ) tutaj chciałbym się dowiedzieć i zapytać bardziej takich ekspertek co może pracują w branży jakiejś odzieżowej czy to teraz pasuję jak facet zakłada sobie no nie wiem taki sweterek w serek i do tego dokłada koszulę ? Co o tym sądzicie : )
Ja myslę, ze pasuje - tylko trzeba uważać jaki kołnierzyk się do tego swetra dobiera, czasem faceci zakładają jakiś wielkie kołnierze, które wykładają na swetry, brrr, koszmar. A sweter to świetny element w szafie modnego faceta, zresztą poczytaj na blogu modowym: - tu własnie facet doradza jaki wybrać sweter.
Oj ja i tak najbardziej wolę jak mój facet ze mną chodzi na zakupy, bo mam pewność, ze kupić coś w czym będzie dobrze wygladał. Ostatnio był z kolegą w galerii i co kupił? Jakieś za krótkie spodnie... Ja lubię mu wybierać ubrania i myślę, ze zamówię mu koszulkę Guess, bo dobrze na nim leżą i dodatkowo widziałam na Royal Point, ze są w fajnych cenach.
Pamiętaj też o tym, że jak mu kupujesz ciuch to po prostu możesz się akurat z tym czymś po prostu spotkać, że to mu się może nie spodobać i po prostu będzie chciał to jak najszybciej wyrzucić..Ja już wiem, żeby chłopakom nie kupować ciuchów bo są gorsi jak dzieci i grymaszą hihi ; ))
Skórkowa kurtka jest piękna, jak jest szyta na miarę. Można taką uszyć przez
My w domu mamy kurtkę skórkową, niestety nie taką szytą na miarę, ale nic się z nią nie dzieje. No i też rzeczy skórzane są super trwałe! Kilka rzeczy mąż ma szytych na miarę i zauważyłam, że sprawują się dużo lepiej niż te kupione w sklepie. Przynajmniej u nas.
Ja lubię facetów w dobrze dobranych jeansach i jakiejś fajnej casualowej koszuli.
Modne, wygodne i niemal niezniszczalne ciuchy dla aktywnego faceta ma w kolekcji byInsomnia i stawiam, że każdy kto zna te markę potwierdzi, że to dobry wybór. Sama mam kilka ubrań tej marki i ciągle mi mało.
Muszę zajrzeć. Może znajdę tam coś dla taty z okazji dnia ojca
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź