Temat: Różowa kurtka - hot or not?
Hejka, co myślicie o różowej kurteczce na wiosnę? Kolor jak dla mnie bardzo przyjemny i podoba mi się ten ściągacz z falbanką u dołu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hejka, co myślicie o różowej kurteczce na wiosnę? Kolor jak dla mnie bardzo przyjemny i podoba mi się ten ściągacz z falbanką u dołu
to nie do końca mój kolor ale generalnie hot. Brałabym w jakimś granacie np.
Jest ładna, ale kolor nie bardzo... Pasuje mi raczej do nastolatek, a nie do dorosłych kobiet.
Cukierkowa dość ale hot
W sumie szukałam teraz czegoś podobnego. Są też inne kolory? Możesz podać namiar?
nnych kolorów nie widziałam w tym sklepie ale może gdzie indziej znajdziesz. . Do połowy czerwca mają tam 10% rabatu
A możesz podać jakiś link? Nie umiem tej kurteczki znaleźć
Kurtka jest teraz przeceniona o 30%
Nie podoba mi sie ani kolor ani cała reszta,nie w moim guście.
Szczerze mówiąc nie nieszczególnie mi się ta kurtka podoba, raczej by nie zwróciła mojej uwagi
Dzięki wielkie. Cena nie najniższa ale sobie to jeszcze przemyślę
trochę dla mnie za jasna;( ale ogólnie hot
Piękna
No taka trochę nie z moim stylu. Ja wolę raczej w stonowanych i klasycznych kolorach. Ale oczywiście wszystko jest kwestią indywidualnego gustu i nie powinno się sugerować zdaniem innych, bo najważniejsze by czuć się dobrze we własnej skórze
Moim zdaniem not A rozglądacie się już za zimowymi kurtkami? Ja tak z ciekawości juz zerkam sobie - ] co w tym roku będzie modne. W tamtym roku miałam płaszcz, więc w tym roku chce postawić na jakaś kurtke. Mysle tez o jakims kożuszku. Co sądzicie - kożuszki są jeszcze modne? A Wy macie już kurtki na zimę? Jeśli tak to jakie? Pochwalcie się! Wrzucajcie fotki!
Różowy jest dobry dla nastolatek, ja od dawna już nie noszę ubrań w takim kolorze...
Ja mając prawie 40lat na karku potrafię ubrać się na różowo i mi to nie przeszkadza. Ostatnio kupiłam sobie właśnie w takim kolorze kurtkę. Bardzo fajnie się ją nosi, jest wygodna i miękka.
Hmmm, dla mnie to zbyt krzykliwie jednak wygląda - taki róż na dojrzałej pani
Zależy oczywiście jaki to róż....czy rażący po oczach czy raczej pastelowy Taki róż jest np.delikatny na mój gust i jest ok.
Ja lubię pudrowy róż, taki bardziej nude
Fuksjowe kolory są super!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź