Odp: Ćwiczenia na kondycje
To prawda, Najlepiej skorzystać z porady profesjonalisty, który dobierze odpowiednie ćwiczenia. A trenerów personalnych nie brakuje. Tutaj masz namiary na jednego. Myślę, że bez problemu doradzi co i jak.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To prawda, Najlepiej skorzystać z porady profesjonalisty, który dobierze odpowiednie ćwiczenia. A trenerów personalnych nie brakuje. Tutaj masz namiary na jednego. Myślę, że bez problemu doradzi co i jak.
Ja akurat chodzę do klubu fitness. A tam instruktorki zawsze poprawiają, jak się źle wykonuje ćwiczenie.
Hm... A czy uważacie, że warto się wspomagać różnego rodzaju suplementami? Ja się właśnie w ostatnim czasie bardzo poważnie nad tego typu rozwiązaniem zastanawiam... Szczególnie moją uwagę przykuła tak zwana glutamina... Jakiś artykuł na jej temat znalazłam gdzieś w Sieci i tam ją naprawdę chwalili... Czy uważacie, że to jest faktycznie tak bardzo warte uwagi? Z góry wielkie dzięki za wszelkie porady w tym obszarze tematycznym. Będę naprawdę bardzo, bardzo wdzięczna... Zastanawiam się czy te porady w tym zakresie są ok
Ostatnio edytowany przez Florine (2017-10-03 14:33:45)
Na kondycję świetnie się spisują przeróżnego rodzaju programy tak zwane „hitowe”. Wiem po sobie, że naprawdę świetnie to działa. Tylko oczywiście trzeba się do tego odpowiednio przygotować, bo w przeciwnym razie można sobie problemów narobić... Ale tak czy owak moim zdaniem warto trenować. Ja ostatnio znalazłam w Internecie fajne treningi na masę i będę się w to trochę bawić Zobaczymy jakie efekty dzięki tego typu treningowi uda mi się osiągnąć
Czy uważacie, że coś stąd byłoby ok https://www.budujmase.pl/trening/trening-na-mase
Ostatnio edytowany przez maciejad (2017-11-07 12:03:14)
bieganie po schodach daje fajny efekt:)
od początku marca ćwiczę 3x w tygodniu po godzince, mój cel to nie tylko kondycja -9 kg, obecnie ważę 69 i nie mieszczę się w ciuchy które jeszcze jesienią zakładałam... Rower, ćwiczenia lekko siłowe, brzuszki, to taka podstawa treningu kondycyjnego jak dla mnie.
O super, ja się nie mogę jakoś zebrać w tym roku. Lubię sobie pobiegać a nie mam blisko domu jakiegoś lasu gdzie można bez maski pobiegać. Nareszcie zrobiło się cieplej, to może też wykorzystam rower. Bo biegania w masce to sobie nie wyobrażam. Myślałam w zeszłym roku, że następna wiosna/lato będą już na luzie bez żadnej epidemii a tu jednak nie jest tak pięknie:(
Warto wykorzystywać każdą okazję na spacer.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź