Lubię ciasteczka, przekąski i inne słodkości ale uważam na nie, ponieważ są nie tylko kaloryczne ale także często przepełnione konserwantami, barwnikami i innymi niepożądanymi składnikami. Brześć to marka z tradycją, która nie tylko wyśmienicie smakuję, ale tworzy tez swoje wyroby z niezwykłą starannością o dobre i zdrowe składniki. Nie wszędzie mogę zdobyć przekąski Brześć i dlatego ta paczka powinna wybrać się do mnie. Pragnę szerzej poznać wyroby tej marki, uwielbiam takie tradycyjne wyroby - one smakują jak domowe ( polecam spróbować ciasta drożdżowego i rurek ptysiowych). Jako mama często urządzam spotkania dzieciaków w domu i chce częstować ich zdrowymi, smacznymi przekąskami. To kolejny powód przemawiający za wybraniem mojej osoby
.
Po prostu uwielbiam Brześć i jestem bardzo ciekawa co kryję się w tej zwycięskiej paczce. Chciałabym też sprawić przyjemność mojemu synowi i jego towarzyszom serwując im zdrowe " łakocie", a jeżeli mąż będzie grzeczny to i jemu cos skapnie. Wiec wielu będzie zadowolonych
.
Ostatnio edytowany przez beatamackowiak (2016-11-14 14:56:01)