Odp: supermarkety i inne sklepy
tak mam lidla i biedronkę - koniec
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
urodaizdrowie.pl FORUM » Wyprzedaże - centra handlowe, hipermarkety, supermarkety » supermarkety i inne sklepy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak mam lidla i biedronkę - koniec
no właśnie lidla u mnie go nie ma a z tego co pisałyście wcześniej to dobre okazje tam są
no ja nie chodzę bo za daleko
ja czasami to wolę nawet nie wchodzić do takich duzych sklepów bo tam to widać ten szał zakupowy, no i idziesz po dwie rzeczy a nie wyjdziesz ze sklepu wcześniej niż godzina póżniej
właśnie dlatego nie lubię tesco
A ja lubię takie sklepy gdzie sama mogę wybrać....postać przy produkcie, poczytać co ma....albo wybrać albo nie....w tych małych to muszę konkretnie po coś iść.....a ja się przyzwyczaiłam do cen w Tesco albo Intermarche
[quote=pinkmause]tak mam lidla i biedronkę - koniec[/quote]
z biedronki kupowałam na wakacjach PIERNICZKI, bo mieliśmy kwaterę na przeciwko sklepu
wielkie opakowanie, cena bodajże 4zł a smak.... rewelka
ja tam lubię kupować orzechy w kolorowej polewie - dla mnie rozkosz w gębie
ja jakoś w biedronce nie kupuję - może się mylę, ale zdaje mi się, że tam produkty są raczej nie najlepszej jakości (choć pewnie nie wszystkie). W Lidlu plus taki, że te artykuły nie są polskiej taniej produkcji, więc jest szansa, że są lepsze
Polskie to nie musi znaczyć, że gorsze....
no nie musi, ale często tak jest ...
ja tam wole nawet polskie produkty mniej sztuczne!
ale często jakość mają gorszą, takie moje zdanie, zresztą tak samo jak i chemia
nie tyczy się to wyrobów wędliniarskich, które u nas są zdecydowanie lepsze
ja lubię nabiał polski, te inne mi nie podchodzą
[quote=emilia_s292]Polskie to nie musi znaczyć, że gorsze....[/quote]
DOBRE, BO POLSKIE
a niektórzy jednak inaczej myślą
[quote=Beata]a niektórzy jednak inaczej myślą[/quote]
na pewno nie ja...
[img]//www.asgard.krakow.pl/NTi/images/stories/grafika/made-in-polska.gif[/img]
[quote=Beata]a niektórzy jednak inaczej myślą[/quote]
A niech sobie myślą... i kupują pieknie zapakowane zagraniczne badziewie. Dużo zdrowia im życzę...
robie zakupy w tesco,biedronce czatuje na promocje
nie lubie lidla bo drogo
U nas w mieście jest Biedronka, Polo market, Lewiatan, Netto, Eko.
Najczęściej chodzę do Biedronki, bo mają najniższe ceny i tam robię zakupy.
Nie kupuję w osiedlowych sklepach, bo ceny są 2 razy wyższe od tych, w supermarketach, czy marketach.
Ja lubię Biedronkę. Moim zdaniem bezpodstawnie mówi się o tej sieci wstrętne rzeczy. Wyzysk pracowników jest w każdym markecie, dyskoncie i hipermarkecie. Produkty z tego sklepu uważam za dobre jakościowo i przystępne cenowo. Wolę kupić mięsko w Biedronce niż w mięsnym, bo wiem co się w mięsnych dzieje od dziewczyn, które tam pracowały i maiły praktyki. Tak więc wolę kiedy mięso, wędliny, kiełbasy i parówki są jednak zapakowane. W Biedronce jest kilka produktów, które są moimi ulubionymi artykułami spożywczymi.
I najlepsze tampony na świecie! Od kiedy ich spróbowałam, przestałam kupować tampony innych marek. opakowanie za niecałe 7 zł czy niecale 6, nawet niwe pamiętam, wystarcza mi na 1,5 miesiąca.
a jakie mięso z biedronki kupujesz - jakaś marka? napisz coś więcej no i czy piszesz o mięsie takim mielonym czy np. o wędlinach? no i napisz co się dzieje w miesnych ?????
domyślam się wielu rzeczy, ale pisz - może dowiemy się czegoś nowego
ja też lubię lidla czy biedronkę, choć co do mięsa najczęściej wybieram makro, a tamponu kupuje w rossmanie (te ich) - też za grosze
z takich marketowych marek lubię też ARO (firma Makro) - np. waciki 2x120szt. 4zł albo wkładki higieniczne 3x20szt. 4zł
albo mleko za 1,60zł za litr
Naj naj naj lubię parówki wędzone z kurcząt. Producenci są różni, ale mam na myśli tych, którzy mają kontrakty z Biedronką i to dla niej produkują. Parówki są w atkim dużym opakowaniu. Chłopak lubi też steki - takie okrągłe hamburgery właściwie. Mielone też niczego sobie.
Oprócz mięska:
Soki Hortexu na przykład produkowane dla Biedronki (nie ma widocznego logo producenta, jest tylko podany na opakowaniu). Chipsy z Biedronki, kisiel i bydyń, szaleję za orzeszkami ziemnymi z Biedronki i pełnoziarnistymi batonikami, są cudowne! Aha i Gorący Kubek z Biedronki za 49 gr, zwłaszcza serowy, mniam.
[img]//s.bravo.pl/download/multimedia/pictures/1008/325510082320081163003739.jpg[/img]
My to ostatnio jedliśmy Lasagne z Biedronki i naprawdę bardzo smaczna i niedroga.
Zdarzyło się Wam, że kasjerka źle wydała resztę? A może jakieś inne komplikacje wynikły?
Przy mojej znajomej zaczęła piszczeć bramka - miała torebkę, którą dostała od koleżanki i jak sie okazało była kupiona w tym sklepie i gdzieś pod szwem był ten metalowy pasek zabezpieczający przed kradzieżą. Wstydu się najadła, zabrali ją na zaplecze.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź